Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2022 od 1.8. do 7.8..2022

31.07.2022 10:17

Beran

Štěstí vám přeje, stále se dostanete celkem bez potíží ke svým cílům. Partnera trochu emočně protrénujete. Strávíte spolu více času než obvykle. Rodina si vyžádá aktivní účast. Kamarádi naopak jako by se ztratili.

 

Býk

Zbavíte se časově náročnějších úkolů. Nepodaří se vám úplně se uvolnit a oslavovat, ale vydechnete si. Komunikace dostane optimistický nádech, přátelé uvítají setkání s vámi. Hlavně nic nepřehánějte, jídlo ani sportovní výkony

 

Blíženci

Překvapení už máte dost a vztahové přetahování o pozice vás vyčerpává. Najdete si zábavnější chvíle v kruhu přátel. Poradit si budete muset s vážnou informací. Nepokoušejte se vyhovět tam, kde to necítíte. Výlet vám vylepší náladu.

 

Rak

Názory je potřeba konzultovat, máte sklon vidět něco dost černě. Jinak ale budete přívětiví a otevření pomáhat druhým. Někdo z přátel vaše postoje docení. Partner je spíše podrobí kritice. Radost vám přinese nečekaná zpráva.

 

Lev

Konečně dny, jaké jste si přáli. Hodně pozornosti i společenské aktivity. Nutnost kompromisu zvládnete elegantně. Pocit nepohody bude vnitřní a okolí ho nezaregistruje. Nemusíte se bát, ztracená harmonie se rychle vrátí.

 

Panna

Hlídejte si zdraví a náladu. Najdete způsob, jak si udělat radost. Zaujmou vás přátelé, necháte se unést inspirativním nápadem. Mile vás překvapí tajný obdivovatel. Pocity jistoty nejsou to, co můžete v těchto dnech posílit.

 

Váhy

Týden zahájíte hodně rozladěně, proto vás můžou další dny jen mile překvapit. Kromě dětí. Příjemné zprávy se dostaví od přátel i z oblasti pracovní. Všední dny obohatíte zajímavou neplánovanou činností. Připravte se na náladovost partnera.

 

Štír

Doma se kumulují povinnosti, a tak budete hledat aktivity mimo. Rozdělíte čas tak, aby všichni členové rodiny dostali svůj díl zábavy. Pracovní prostředí vám přinese úspěch a spokojenost. Myšlenky vám obohatí inspirativní kniha nebo film.

 

Střelec

Jestli někdo prohlásí, že jste upovídaní, nemůžete se zlobit. Tolik propagujete své názory, že je nelze neslyšet. V rovině filozofické nikomu vadit nebudete. Když se ale pokusíte někoho získat pro konkrétní aktivitu, asi nepochodíte.

 

Kozoroh

Nové nápady vám uberou čas, který jste si nechávali pro rodinu. Ale rádi se pustíte do realizace. Jakkoli mohou být finance problémem, se vším si poradíte. Budete mít plnou podporu partnera. I když některé jeho projevy se budou zdát nepřátelské.

 

Vodnář

V těchto dnech se život rodiny musí podřizovat vašim požadavkům. Máte před sebou hodně úkolů. Skloubit je dohromady s potřebami rodiny bude těžký oříšek. Ale ne pro vás. Zvládnete se u toho i zabavit a zasmát.

 

Ryby

Dozrávají plody práce, kterou jste nastartovali dávněji. Sny se plní, můžete začít důvěřovat. Zaskočit vás může hromada postupně se vynořujících zpráv a překážek. Všechny budou malé a zdolatelné. Trénovat musíte disciplínu.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: