Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2021 od 2.8. do 8.8.2021

01.08.2021 10:18

Beran

Nervozita a napětí se staly součástí vašich dnů. Zachováte si nadhled a práce vám půjde pěkně od ruky. Potěší vás dobrá zpráva. Velký obrat přinese víkend. Začnete dělat něco nové, můžete navázat velmi intenzivní vztah.

 

Býk

Komunikační náboj neobvyklé síly vám pomůže získat nějaké výhody. Pocítíte také pozitivní vliv okolí a užijete si přízeň mezi blízkými. Domácí prostředí projde proměnou, nečekaně se posunou vztahy i plány do budoucna.

 

Blíženci

Už máte jasno alespoň v některých věcech, jste rozhodnutá jednat. Podaří se vám prosadit svou vůli v řešení nějaké investice. Zásadní informace určí komunikační témata, víkend bude dost vyčerpávající. Jiskření ve vztahu vás pohltí.

 

Rak

Otvírá se možnost prezentovat se v novém světle. Zahájíte týden celkem rázně, ujistíte sebe i okolí, že znáte svou skutečnou hodnotu. Ve financích vás může něco nemile překvapit. Ve vztazích naopak dojde k výraznému posílení.

 

Lev

Máte sice jasno, kam chcete své kroky směřovat, přesto si dopřejete rozjímání nad jejich výhodami. Nejpodstatnější bude víkend. Prostřídají se u vás energie všeho druhu. Velká překvapení, malé tajemnosti a zcela nové rozhodnutí.

 

Panna

Pracovní aktivity poplynou v lepším rytmu. Najdete si čas na přátele, společně můžete odstartovat novou příjemnou tradici. Některé vazby vás dost zasáhnou. Emoce a nezodpovězené otázky vás na dlouho zaměstnají.

 

Váhy

Partner vás zaskočí nápady, ale nakonec uznáte, že je potřeba se jim věnovat. Můžete cestovat, potkávat nové lidi, nacházet inspiraci. Trocha stálé nenasytnosti ve vztazích vás brzdí. Nepotřebujete si nic dokazovat. Dopřejte si svá malá tajemství.

 

Štír

Jste připravená chválit, nekritizovat, a to by mělo okolí maximálně využít. Má šanci do neděle, potom na vás opět padne hromada úkolů. Když nebudete vědět, co dříve, stanete se kousavým kritikem. Zprávy od přátel budou velké.

 

Střelec

Cestování rozhodně nebude nudné. Pokud zůstáváte doma, k velkým pohybům dojde ve vašich myšlenkách. Máte šanci uspořádat si své aktivity tak, abyste čerpala maximum pro sebe. Nezavírejte oči před nepříjemným rozhodnutím.

 

Kozoroh

Vnímáte své limity a jakkoli tvořivě se ke své práci stavíte, nic nejde lehce. Budete narážet na lidi s podivnými požadavky. Můžete se ocitnout v situaci, kdy se vám nebude chtít splnit, co jste slíbili. Uvědomíte si vlastní hierarchii hodnot.

 

Vodnář

Práci zvládnete opět s elegancí vám vlastní. Budete razantní. V domácím prostředí se také odehrají změny. Složitější domluva s partnerem povede ke společnému rozhodnutí. Můžete naplánovat stěhování nebo velké úpravy domu.

 

Ryby

Na domácí půdě půjde vše hladce, podaří se vám prosadit svůj plán změn. Radost vám přinese i partner. V práci zjistíte, že nejlepší motivací je rychlá realizace všech úkolů, které jsou před vámi. Můžete se pak úspěšně pustit do něčeho nového.

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 31. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: