Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2022 od 25.7. do 31.7.2022

24.07.2022 11:05

Beran

Emotivní okamžiky nezvládnete úplně lehce, ale hodně vás posunou. Vyzkoušíte si říkat hodně nahlas, co očekáváte. Někdo to nepochopí. Čeká vás zisk. Také test, jak si poradíte s překážkami. Nehodnoťte druhé, aby se vám to nevrátilo.

 

Býk

Stačí malé popíchnutí a bouchnete. Dejte okolí jasné znamení, že potřebujete klid. Rodinné záležitosti vás příliš zaměstnávají, komunikace s okolím bude nelehká. Naštěstí se umíte pochválit a ve shonu si najdete prostor pro sebe.

 

Kroky dělané potají vám užitek nepřinesou. I když si vše dokážete odůvodnit, bude tu někdo, komu to nevysvětlíte. Pozor na sklon kritizovat druhé. Dobrá zpráva je z oblasti financí. I tady ale najdete stinnou stránku.

 

Rak

Snaha splnit všechny pracovní úkoly vás vyčerpá. Zdroj energie najdete v kruhu přátel, nebo také v rozvíjení snů, co byste mohli podniknout. Čeká vás řešení financí, budete přeorganizovávat plány na malé i větší investice.

 

Lev

 
Napětí z přehnaného přemýšlení povoluje, můžete si dopřát nějaký rozmar. V mnoha oblastech budete sbírat drobné radosti. Jen u partnera to není úplně jasné. Možný je flirt, ale kromě posílení ega nic nevyřeší.

 

Panna

Cítíte, že se máte věnovat sobě, ale události vás povedou obráceně. Stále bude něco, co musíte. Někdo, kdo vás přemluví. Necháte se vést pocitem zodpovědnosti. Vysloužíte si obdiv, ale také dluh vůči sobě.

 

Váhy

Zabývat se prací uprostřed léta je vyčerpávající. Nepodaří se vám poskládat si plán aktivit podle svých představ. Je potřeba přizpůsobit představy tomu, co se nabízí. Přátelské rady berte s rezervou, vyhněte snahám všechno komentovat.

 

Štír

Máte plán a různé požadavky, ale nic z toho nepadne na úrodnou půdu. Partner se bude bouřit, práce vám poroste před očima a doma žádná pohoda. Nějaké milé překvapení se objeví vždy nečekaně, a díky tomu bude týden nakonec pěkný.

 

Střelec

Pracovní nápady vám úplně nevychází. Vydáte hodně energie bez výsledku, kromě sympatií někoho ve vaší blízkosti. Zabývat se budete financemi, i když konkrétní projekty neplánujete. Spíše se zasníte, co by bylo dobré doma změnit.

 

Kozoroh

Zvládli jste větší úkol, zbývá doladit nesrovnalosti, nastavit nová pravidla. Některé kroky musíte udělat proti svému přesvědčení. Jsou prostě nutné. Buďte důslední a obrňte se trpělivostí. Užijete si cestování a chvíle s rodinou.

 

Vodnář

Spontánnost musela stranou, všechny kroky je potřeba plánovat. Vyžaduje to situace a partner. Zachováte si vstřícnost. Tížit vás bude jen vědomí, že nemůžete dělat více věcí podle svých představ. Radost vám přinese překvapení v práci.

 

Ryby

Mrzutosti nosíte hlavně v hlavě. Nastavujete si laťku a zlobíte se, když neplníte vlastní očekávání. Příjemným vystupováním zakryjete i neúspěšné pokusy něco si prosadit. Přesto vás čeká několik velmi milých srdečných setkání.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: