Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2021 od 26.7. do 1.8.2021

25.07.2021 10:18

Beran

Nastartujete velmi razantně, ale rychle pochopíte, že překážky nezačnou mizet samy. Některé obejdete, jiné delegujete na své okolí. Obratně vyřešíte finanční otázky. Drzost a dávka štěstí vám otevře dveře i tam, kde jste s tím nepočítali.

 

Býk

Než vystoupíte se svými požadavky, všechno si v klidu promyslíte. Přesto si nebudete úplně jistá, rozum se bude trochu prát se srdcem. Podaří se vám rozpohybovat i místa, která jste chtěla nechat nepovšimnutá. Ale budete spokojena.

 

Blíženci

Dávné sliby se připomenou velmi nečekaně a budete muset zaujmout stanovisko. Poradíte si bravurně, i když v hlavě budete všechno řešit ještě poté. Myšlenky vás budou rušit ve chvílích, které mají být šťastné. Obrňte se vůči nim.

 

Rak

Práce jde od ruky, přátelé mají dobré zprávy, je čas přemýšlet, co zajímavé podniknete. Znáte své limity, ale právě teď byste je potřebovala hodně posunout. Něco vám nevyjde, ale pokud jde o vztahy, pak vás čeká úspěch.

 

Lev

Pohybujete se ve světě nových postojů a názorů, zdokonalujete své nahlížení na svět a na lidi. Čeká vás řešení pracovních záležitostí a hledání lidí, na které se můžete spolehnout. Rychlá rozhodnutí nemusí být nejlepší. Pozorujte okolí.

 

Panna

Události kolem určují, co máte dělat a co si máte myslet. Čím více se domáháte samostatnosti, tím menší prostor pro ni máte. Mnoho práce a zodpovědnosti. Rozhodování, zda poslouchat srdce nebo rozum vás vyčerpá.

 

Váhy

Musíte se věnovat záležitostem, které jste měla za uzavřené. Mrzutosti. Na jedné straně z vás vyzařuje optimismus, na straně druhé musíte udělat rozhodnutí, které někoho zabolí. Jsou to nutné lekce. Užijete si partnerské přetahování o moc.

 

Štír

Partnerské hovory jsou příjemné až do chvíle, kdy je potřeba řešit rodinné potíže. Pravdou je, že jste si naložila a snažíte se vše rychle zvládnout. Velká očekávání vás sice drží v dobré náladě, ale skromnost by byla možná klidnější volba.

 

Střelec

Pracovní zátěž a také potřeba věnovat se své kondici vám nedovolí další myšlenky. Přizpůsobíte se novým požadavkům zaměstnavatele a začnete se těšit na změnu. Nic o ní nevíte, jen to, že přijde. Baví vás hledat odpovědi v umění.

 

Kozoroh

Uděláte pár racionálních tvrdších rozhodnutí a postaráte se, aby o vás nikdo nemohl mluvit špatně. Finanční otázky vás možná tíží, alel bráníte se změnit navyklé postoje. Radost najdete doma. Ovšem domluva s dětmi bude vyčerpávající.

 

Vodnář

Jednotlivé povinnosti vás drží ve střehu. Jste pracovitá, a přestože jste se jisté odměny dočkala, stále si úplně nevěříte. Letní doba vám přináší prostor k uvolnění a k upevnění vztahů. Můžete najít spřízněnou duši. Nebraňte se nové zkušenosti.

 

Ryby

Užijete si dobrý pocit z práce, bude důvod se odměnit. Náročné komunikační záležitosti už nepůjde odložit. Kratší cesty budou únavné, ale zážitky a zajímavé informace budou stát za to. Naučíte se něco nové. Jen nic nepřehánějte.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: