Horoskop pro každé znamení na 3. týden roku 2023 od 16.1. do 22.1.2023

15.01.2023 11:22

Beran

Co jste uspěchali, to v těchto dnech napravujete. I když máte spoustu práce, zdá se, že si poradíte i s nečekaně složitou záležitostí. Partnerská komunikace si vyžádá porozumění a vstřícnost. Možná si vyslechnete něco, co vás zamrzí.

 

Býk

Nová situace na domácím poli přinesla změny. Nevyhovují vám. Budete hledat, jak je přizpůsobit svým potřebám. Připravte se na nutnost náročné prezentace a prosazování. Držte se cíle. Ve finále najdete výhody nejen pro sebe.

 

Blíženci

Diskuze nejsou žádoucí, ale máte jen málo ochoty vyhnout se jim. Novinky budou příjemné a posun v domácích záležitostech uspokojivý. Pokud ovšem nebudete tlačit své požadavky silou. Práce bude pro vás příjemným odreagováním.

 

Rak

Cokoli se vás dotkne, pokuste se nebrat si to osobně. Otvírá se příležitost prosadit se, uplatnit své představy. Můžete se cítit výborně. Jen na domácí půdě něco zaskřípe, ale shoda je na horizontu. Klidně svůj cíl trochu přikrášlete.

 

Lev

Atmosféra se lepší, stále více věcí bude vycházet hladce. Jestli se ten pocit nedostaví, pak je chyba u vás. Upravte svá očekávání. Realistický postoj bude zapotřebí i v rodině. Čeká vás práce, reorganizace, hledání konsensu.

 

Panna

Kostky jsou vrženy, je čas jednat. Potlačíte prvotní nechuť a během chvíle se dostanete do svého živlu. Problémy protančíte, vyřešíte, vyhádáte. Co nepůjde, to obejdete. Můžete se cítit skvěle, přestože v jednom bodě dost silně narazíte.

 

Váhy

Snažíte se splnit všechno, co máte na svém seznamu. To si vyžádá obětavou práci a pochopení od partnera. Na víkend silně ožijete, všem dáte najevo, že jste tady. Uděláte pár šikovných tahů a nastolíte pořádek. A pochválíte se.

 

Štír

Vztahy jsou pro vás nyní zřetelně důležité. Nové kontakty i stará omezení dostávají na významu. Očekávejte radostnou zprávu. Podaří se vám více tahů v krátké době. Pak teprve budete uvažovat, zda jste postupovali správně.

 

Střelec

Starosti spojené s prací vás poněkud zdrží od naplánovaných aktivit. Dočkáte se. Předvedete své schopnosti a uděláte dojem na své okolí. Někdo poznamená, že neznáte míru, ale však proč si dávat limity.

 

Kozoroh

Po všech krocích a událostech se můžete cítit vyčerpaní. Máte před sebou víkend, kdy bude na vás, jak si své aktivity poskládáte. Otevírá se možnost dobít baterky. Názorově se někde nepohodnete, ale nic zásadního řešit nebudete muset.

 

Vodnář

Privátní rozkolísání ovlivní váš celkový postoj k dalšímu vývoji. Je čas rozhodovat se více podle sebe, naslouchat intuici. Povede vás správně. I když můžete působit chvílemi neskromně až arogantně, přiblížíte se ke svému cíli rychleji.

 

Ryby

Nedostatek partnerské podpory nebude mít dlouhé trvání. Zorganizujete si vše tak, aby vám plány vycházely. Oceníte přátelské vazby, dostane se vám pozornosti přesně tam, kde bude potřeba. Pozor na rychlé závěry.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 3. týden roku 2023 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: