Horoskop pro každé znamení na 29. týden roku 2022od 18.7 do 24.7.2022

17.07.2022 11:13

Beran

Udržet svůj temperament a sklon spěchat na uzdě se vyplatí. Zvýrazníte tím svou sílu i zkušenost. Můžete vše prožívat poněkud hůř, ale výsledky vás přesvědčí, že děláte správná rozhodnutí. Trpělivost bude žádoucí.

 

Býk

Lehkost by vám v těchto dnech pomohla vypořádat se s mnoha záležitostmi. Musíte se přizpůsobovat v komunikaci i v aktivitách, prostor pro svobodná rozhodnutí je minimální. Čeká vás ale příjemný víkend, uvolníte se.

 

Blíženci

Moc podpory od přátel se vám nedostane, je potřeba stáhnout se bokem a své kroky řádně promyslet. Pojmenujete si všechna pro i proti a dopracujete se k jednoznačným plánům, co udělat dál. Úspěšně odprezentujete svůj skvělý nápad.

 

Rak

Finance si opravdu nezaslouží tolik pozornosti, kolik jim věnujete. Je potřeba přehodnotit dlouhodobé plány. Vaši rádci a přátelé vám předvedou rozdílné postoje, na chvíli ztratíte jistotu vlastních kroků. Hlavně se nepřizpůsobujte jen proto, abyste se zalíbili.

 

Lev

Různorodé zprávy vám naruší důvěru, že věci jdou tak, jak mají. Na jedné straně se necháte unášet ideály a na straně druhé vám do myšlenek vstupují negativní varianty. Zastavte to. Máte dostatek energie řídit své věci úspěšně

 

Panna

Buď se snažíte příliš, nebo nevyužíváte plně své dovednosti. Nic nejde tak hladce, jak jste zvyklí. Smiřte se. Pochvalte se za každou maličkost a dopřejte si trochu lenosti a nevšímavosti. Nápověda na dobrou zábavu přijde od partnera

 

Váhy

Pracovně máte nastavené dobré plány. I když není prostor pro tvůrčí aktivity, můžete najít zábavu jinde. Budete řešit finance, zamyslíte se nad rekonstrukcí nebo výměnou starších kousků doma. Víkendem odstartujete šňůru příjemných dní.

 

Štír

Nic nesmíte přehánět, vaše tělo má své limity. Požadavky na partnera vytahujte postupně, domluva tentokrát bude náročnější. Má nové povinnosti a bude vyžadovat více prostoru pro sebe. Víkend vám přinese pěkný zážitek.

 

Střelec

Najednou se před vámi objeví hromada úkolů. Možná jste něco odkládali, teď můžete být zaskočení. Řekněte si pravidlo, že budete postupovat krok za krokem, nechtějte mít všechno hotové hned. Jen tak zvládnete pohodově proplout celým týdnem.

 

Kozoroh

Pořád bojujete s vlastní kritikou. Partner už se orientuje a snaží se nedat vám ke kritice prostor. Čeká vás pěkný výlet, příjemný rozhovor, dobrá zpráva. Děti si vyžádají více pozornosti i peněz než obvykle. Uděláte něco velkého pro sebe.

 

Vodnář

Hovory s partnerem mohou být vysilující. I když rozebíráte společný sen, rozdílné priority vás občas staví proti sobě. Budete se učit trpělivosti, od partnera očekáváte kompromis. Ovšem čekat budete déle. Krásný víkend vás nabije energií.

 

Ryby

Naložili jste si víc než lze zvládnout. Proto se nesnažte splnit svůj seznam povinností na jeden zátah. V rodině očekávejte radostné zprávy, příjemné chvíle. Pokud jde o rytmus všedního dne, bude těžké vejít se do 24 hodin. Nestresujte.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 29. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: