Horoskop pro každé znamení na 29. týden roku 2021 od 19.7 do 25.7.2021

18.07.2021 09:51

Beran

S partnerem se pokusíte najít společný pohled na to, jak trávit čas. Domluvíte si zajímavé aktivity. Štěstí se na vás usměje v práci. Možná se budete cítit trochu nekomfortně, ale zpětně uznáte, že se vám dařilo. Odstartujete něco nové.

 

Býk

Společenské aktivity jedou, konečně můžete plánovat víc a bez různých limitů. Jestli cestujete, zkontrolujte si všechny doklady. Čeká vás mnoho skvělých zážitků. Pracovní projekt vás nasměřuje odhalovat neprobádané pole.

 

Blíženci

Mnoho malých událostí vytvoří chaos v domnělém řádu, který jste si pracně nastavila. Nedorozumění s partnerem, pozitivní záblesk na poli financí, rozpor citu a logiky, prostě zmatek. Musíte si udělat jasno v životní filozofii.

 

Rak

Pracovně máte jasno, co se od vás očekává. Proto vás překvapí zjištění, že všechno je jinak. Nehledejte chybu, snažte se splnit, co je potřeba. S partnerem vás čeká radost a zábava. Tendence všechno kritizovat by ji mohla narušit.

 

Lev

Spousta práce vytěsní přemýšlení, jak si zorganizujete volný čas. Čeká vás nějaké dohadování, ale také výrazně úspěšné kroky. Prosadíte své postupy a sama se pochválíte. Partner ovšem naruší vaši vlnu úspěchu. Má svá očekávání.

 

Panna

Zábava vám zabránila udělat některé kroky a teď je doháníte. Pracovně budete opravdu vytížená, připravte se na nutnost improvizovat. Do svého denního režimu zařadíte nové prvky. Je potřeba myslet na zdravý rytmus.

 

Váhy

Nový krok přijde v oblasti domova a dětí. Schylovalo se k němu a teď startujete. Komunikaci se snažte zjemnit, ale na postojích není co měnit. Vytrvejte. Nečekaná zpráva přijde ze strany partnera, ať už pracovního, nebo životního.

 

Štír

Potřeba financí je trochu vyšší, pokud si chcete splnit své sny. Snít je povoleno. Navážete zajímavá spojení, proberete témata, která vás významně inspirují. Domácí půda bude méně klidná a vyžádá si hodně energie. Držte se.

 

Střelec

Rozhodnutí stran investic bude k diskusi na více dnů. Ráda byste se vrhla do většího projektu, ale je nutno zvážit více hledisek. Rozhodíte sítě a zahájíte sběr informací. Některé budou protichůdné, jiné vás inspirují ke změně plánu.

 

Kozoroh

Něco nevychází úplně, jak byste si přála. Problém nepřiznáte, přerovnáte si v hlavě všechna pro i proti. Své intuici můžete důvěřovat. Cokoli vám napoví, později si ověříte, že to bylo správné. Prožíváte období proměny.

 

Vodnář

V dlouhodobých plánech dojde k nedorozuměním a bude potřeba dělat rychlé úpravy. Poradíte si s překážkami velmi samostatně, zvládnete vyslechnout nezaslouženou kritiku. Možná právě to sepne potřebu myslet víc na sebe.

 

Ryby

Nápady, které se chystáte realizovat, v čase ztratily na přitažlivosti. Vrhnete se novým směrem. Tentokrát neodložíte záměr na později, začnete hned. Přestože máte oponenta. Jedinou překážkou bude pro vás čas a nečekané zprávy.

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 29. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: