Horoskop pro každé znamení na 28. týden roku 2022 od 11.7. do 17.7.2022

10.07.2022 11:26

Beran

Zanecháte výraznou stopu na své profesní cestě. Velká očekávání vás budou pohánět, využijete možnost začít něco dělat nově. Překvapivě posílíte svou schopnost disciplíny. V komunikaci zajiskříte tvůrčím přístupem.

 

Býk

Rozhodnete se sice pro nové kroky, ale vaše mysl zůstane ještě nějakou chvíli bojovat se starými představami. Čím dříve se vám podaří zbavit se jich, tím větší benefit vám nové postupy přinesou. Ve vztazích se projeví napětí.

 

Blíženci

Majetková nastavení a investice si vyžádají nový pohled. Najdete skvělá řešení pro své plány, zvládnete se přizpůsobit měnícím se podmínkám. Zachováte si svěží přístup v komunikaci, zajiskříte tam, kde potřebujete. Vyvarujte se manipulace.

 

Rak

Menší přetahování s partnerem se nakonec vyřeší samo. Přátelé přesunou vaši pozornost jinam, mohou vás inspirovat k neobvyklým aktivitám. Jestli utratíte větší obnos, pak není potřeba cokoli obhajovat. Prostě si své rozhodnutí užijte.

 

Lev

Můžete se cítit oslabení, přesto budete schopní předvést energické rozhodnutí. Netlačte, nespěchejte. Podaří se vám postupně s úspěchem zdolat úkol, který byl před vás postaven. Podpora partnera může být málo čitelná. Důvěřujte jeho postojům.

 

Panna

Práce kolem dětí je sice vyčerpávající, ale nabízí vám možnost objevovat stále něco nové. Hlídejte si zdraví, přehřátí nebo přetížení organizmu, dodržujte pitný režim. Po víkendu vyřešíte odkládané záležitosti. Hrozí střety názorů ve vztahu.

 

Váhy

I když si užíváte naplánované aktivity, nedovedete zmírnit tempo. Honíte se za zajímavějším zážitkem, větší radostí, chcete víc. Je čas zbavit se hodnocení. Každý den vám nabídne příležitost ucítit bohatost prožitků. Nepřehlédněte je.

 

Štír

V komunikaci lehce narážíte na mnoha stranách, naštěstí s partnerem je domluva hladká, najdete u něj podporu. Dny jsou teď nečitelným mixem radostí a starostí, chvíli jste nahoře, chvíli dole, večer padáte unavení do postele. Dáte vše skvěle.

 

Střelec

Rozhodnete se s partnerem probrat finance a můžete být zaskočení rozdílností názorů. Kompromis budete chvíli hledat. O víkendu vás zcela zaměstná domácnost nebo rodina. Užijete si to. Upravíte maličko svůj všední režim.

 

Kozoroh

Vlastní ambice vás tlačí do sporu s druhými. Sami si budete plnit, co jste si naplánovali, dokážete si vychutnat své radosti. Na poli domácím můžete narazit na nesplněná očekávání. Když odložíte kritický pohled, čekají vás pěkné chvíle s partnerem.

 

Vodnář

Delší zamyšlení a pak rázný krok s dávkou nejistoty. Nevíte, jestli dát přednost povinnostem nebo vlastní touze, proto se pokusíte vše skloubit. Trochu nemotorně, ale získáte maximum z toho, co dny nabízí. Rodina si vás užije.

 

Ryby

Dlouhodobé plány trochu pozměníte a zahájíte hned práci na novém projektu. Obtížnost vás neleká. Musíte jen posílit důvěru v sebe. Uděláte si pořádek v myšlenkách. Po víkendu půjde vše rychle a hladce. Jen ve vztahu může dojít k nedorozumění.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 28. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: