Horoskop pro každé znamení na 28. týden roku 2021 od 12.7. do 18.7.2021

11.07.2021 10:08

Beran

Týden bude velmi pohyblivý a v mnoha oblastech se objeví změny. Řešit budete lásku a zábavu, vyhodnotíte svá očekávání. V pracovním rytmu naopak zvládnete mnohem více, než jste předpokládali. Pozor na přehánění.

 

Býk

Zábavné činnosti si užijete, ale i zkritizujete. Protože byste chtěli víc. Práce vám rychle zaměstná myšlenky. Zvláště jeden úkol, který je nepříjemný a nedá se mu vyhnout. Vztahy s kolegy podléhají napětí. U partnera najdete radost.

 

Blíženci

Na domácí půdě se vše poskládá ke spokojenosti členů rodiny. Překvapení bude milé, i když se s někým neshodnete. Máte právo na jiný názor. Běžné povinnosti vás dost unaví, přesto si naplánujete práci, navíc hodně velkoryse.

 

Rak

Snaha mít vše pod kontrolou vám jen zvýrazní, jak je to nemožné. Ovšem berete to s nadhledem. Komunikací úspěšně ovlivníte okolí. Doma uděláte pořádek, ovšem někdo také udělá pořádek s vámi. Rušné dny si užijete.

 

Lev

Finanční otázky řešit skutečně nemusíte, ale je nějaký stín, který vás tíží. Budete hodně mluvit a vysvětlovat ve snaze ovlivnit své okolí. Ovšem platí to, co obvykle. Máte své příznivce a pak ty, co vás vnímají jinak. Nemá smysl to měnit.

 

Panna

Snaha pomoci a zalíbit se bude úspěšná, pokud nečekáte benefity. Nesmíte brát osobně postoje, které jsou v rozporu s těmi vašimi. Zajímavý rozhovor si užijete tam, kde byste to nečekali. Doma ráda přehlédnete nepořádek.

 

Váhy

Vaše příprava na větší akci je opravdu dobrá. Ovšem realita vás trochu zaskočí, bude potřeba udělat zásadní úpravy. Fyzická kondice a finanční zdroje jsou vaším pevným bodem. Potrénujte trpělivost a dny budou ideální.

 

Štír

Máte kolem sebe lidi, kteří vám věří a snaží se vás prosadit. Spolehnout se můžete i na partnera. Jediný, kdo pochybuje, jste vy sama. Zklidněte se, nic nezkoumejte a důvěřujte. Možná se vám zdá, že všechno jde nějak moc hladce. Zasloužíte si to.

 

Střelec

Jste nastavená na úspěch, i teď jej přijímáte se samozřejmostí. Popudí vás nevstřícnost partnerů, se kterými budete jednat. Ovšem domluvené dohody budou kvalitní a dlouhodobé. Finanční výhody si musíte vybojovat.

 

Kozoroh

Jste zahrnutá nápady a informacemi a skládáte si, které kroky podniknete jako první. Baví vás práce, do které jste se pustila. Jen máte pocit, že lidé kolem by mohli být šikovnější. Někde naletíte na plané sliby, někde předvedete vlastní autoritu.

 

Vodnář

I když se snažíte vyhradit si nějaký čas pro sebe, stále se točíte kolem práce nebo rodinných potřeb. Snažíte se vycházet vstříc požadavkům. Skutečně sklidíte uznání, ale na vnitřní spokojenost to nestačí. Udělejte něco jen pro sebe.

 

Ryby

Partnerské jiskření se vyvrbí podle toho, jak moc budete prosazovat své požadavky. Hranici rozpoznáte a budete se bavit. Pak ale stejně přijde okamžik, kdy bude silnější vaše potřeba přitlačit. Dosáhnete svého, ale bez kompromisu to nepůjde.

zdroj Horoskop pro každé znamení na 28. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: