Horoskop pro každé znamení na 27. týden roku 2021 od 5.7 do 11.7.2021

04.07.2021 12:04

Beran

Omezení berete jako signál pro druhé, jdou mimo vás. Podaří se vám plnit program podle svých představ, mnohdy je silně předčíte. Narazit můžete doma a uhlazování bude chvíli trvat. Bude potřeba upravit pravidla v rodině.

 

Býk

 

Navážete nová spojení. Odněkud na vás vyskočí staré bolístky a chvíli je budete řešit. Nejenže najdete pevnou půdu pod nohama, velmi rychle se vám podaří se od ní odlepit a snít. Připravení získat, po čem toužíte. Nic neuspěchejte.

 

Blíženci

Přemýšlet budete více než jindy. Je potřeba zvážit finance, možná i přestavět své priority. Neochvějné jistoty jsou pryč. I když se necítíte právě nejsilněji, máte na to, abyste s grácií své potíže vyřešila. Rozhodně neomezujte zábavu

 

Rak

Dozrává ve vás rozhodnutí otevřeně prezentovat svůj postoj. I když víte, že někomu bude vadit. Ale máte příznivce a velmi se vám uleví, když se bude o všem mluvit. Zůstanete oporou tomu, kdo vás potřebuje. A zahájíte něco nové.

 

Lev

Kritika okolí nevede k výsledkům, které si představujete. V práci se navíc odvíjí novinky, se kterými jste nepočítala. Posilu najdete u přátel, ale také ve starých dohodách. Hned, jak najdete oporu, budete zase bojovat.

 

Panna

Pracovní výzvy jsou pro vás hotová věc. Kombinace tempa a vytrvalosti z vás dělá vítěze. Ještě se možná naučte své výsledky správně prodat. Naskytne se příležitost začít nově. Překonejte strach a jděte za tím, co vás láká

 

Váhy

Domluvené věci nebudou platit dlouho. Spontánnost je vám vlastní, ale právě teď byste chtěla pevná pravidla. Nebudou. Čekejte potřebu improvizovat, přizpůsobovat se, dělat nová rozhodnutí. Tušila jste, že to přijde. Dáte to.

 

Štír

Rozhodnutí, že zdokonalíte své znalosti, je v tyto dny skvělé. Můžete se přihlásit do jazykového kurzu nebo rovnou cestovat a učit se jazyk v cizině. V práci vás čeká příjemné setkání. Domácí povinnosti vám budou překážet.

 

Střelec

Vlastní nadšení pro nový projekt se snažíte přenést na své okolí. A částečně se vám to podaří. Dny budou plné střídavých nálad, překvapení a jiskřivých setkání. Některé informace se stanou základem pro zkoumání nových oblastí.

 

Kozoroh

S partnerem se shodnete na tom, že dozrál čas na změny. Něco bude pro vás náročnější, přesto nové nastavení uvítáte. Spokojeně se pak budete věnovat tvorbě nebo podnikání. Oslní vás nějaký nápad a zapřemýšlíte nad realizací.

 

Vodnář

S rodinou si užijete radost i řešení nějakých úprav. Pracovně se připravte na nutnost reagovat na nečekané situace. Změny budou lákavé, ale tušíte nástrahy. Otevře se vám možnost využít kreativitu a udělat opravdu velký dojem.

 

Ryby

Doma jste zařídila věci podle svých představ, začnete se orientovat více na realizaci svých tvůrčích záměrů. Vyzkoušíte si činnost, před kterou máte respekt. Posílíte sebevědomí a posunete laťku výš. Tvorba vám bude slušet.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 27. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: