Horoskop pro každé znamení na 26. týden roku 2022 - od 27.6 do 3.7.2022

26.06.2022 10:31

Beran

Rozehráváte zajímavé partie na více frontách. Nemůžete se divit, že to nepůjde všude hladce. Tam, kde jste počítali s naprostou snadností, zůstanete nejvíce překvapeni. Čeká vás zajímavá schůzka. V komunikaci budete velmi úspěšní.

 

Býk

Očekávání máte jasná, finance vychází, ovšem domluva může váznout. Buď bude těžké vysvětlit, co přesně chcete, nebo je vaše zadání nerealizovatelné. Do hledání kompromisů se vám nechce. A tak budete jako na houpačce střídat nápady i nálady.

 

Blíženci

Velké změny nečekejte a užívejte si příjemné drobnosti, které se nabízí. Čeká vás přehodnocení financí, a nebude to práce snadná. Protože vaše plány vyžadují větší vklad, než si můžete dovolit. Najdete podporu i pomoc, ale překážky stále nějaké zůstanou.

 

Rak

Nespokojenost pramení ze dvou zdrojů, a oba můžete ovládnout. Nastavení profesních ambic je jen na vás a také strach z překážek si vytváříte ve své hlavě. Čím větší cíl jste si postavili, tím kolísavější bude vaše nálada. Čekejte příjemné překvapení.

 

Lev

Prožíváte si trochu tajně své strasti a plánujete, jak to zlepšit. Odkládané povinnosti je potřeba splnit. Novinky vás zaskočí, ale vzápětí vám dojde, že jsou pro vás přínosem. Pravda, budete muset také udělat něco navíc. Potěší vás finance.

 

Panna

Nutnost přestavět dávno naplánované záležitosti vás rozhodně nepotěší. Naštěstí najdete hned výhody v novém programu. Pozor na manipulativní rady, kterých se vám dostane. Můžete být mrzutí, ale zůstaňte věrní své intuici. Vede vás dobře.

 

Váhy

Otevřenost vám staví do cesty překážky, ale své postoje měnit nebudete. Pohlazení pro duši malé a nečekané vás potěší. Lépe se pak srovnáte s nutností změnit některý ze svých větších plánů. Velmi živé dny a události vás rozpohybují.

 

Štír

Pracovně se houpete na vlnách úspěchů i zádrhelů. Doma se pokusíte zvládnout úkol, který jste si před časem vytyčili. Trochu nervózní atmosféra vás oslabí, ale finále bude úspěšné. Zneklidní vás nestálá nálada partnera. Nechejte ji bez komentáře.

 

Střelec

Spousta plánů, které přednesete, zůstane nepochopena. Přátelé nedocení vaši snahu, kolegové se budou tvářit, že se jich to netýká. Máte přebytek energie, ale hrozí, že ji vyplýtváte úplně zle. O nic se nesnažte, dělejte jen to, na co máte náladu.

 

Kozoroh

Zacílená aktivita nedopadne, ale pro vás to znamená jen malou změnu a hurá znovu. Překvapí vás partner. Zaskočí vás reakce, kterou nejste schopní předpokládat. Nebude nic zlé nebo dobré. Prostě jen překvapivé. Hodně.

 

Vodnář

Jste pod tlakem, ale neradi zátěž přiznáváte. S hrdinskou tváří uděláte několik dobrých rozhodnutí, zorganizujete věci, které se mohly jevit neřešitelné. Komunikace s vámi nebude úplně jednoduchá, prostě nemáte své dny.

 

Ryby

Jsou povinnosti, kterým se nevyhnete, protože se udělat musí. Jiné si naplánujete sami a budete se na ně těšit. Starost mohou přinést děti. Tvorba bude mít charakter pokus-omyl, radostné konce se odkládají. Partner vás mile překvapí.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 26. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: