Horoskop pro každé znamení na 26. týden roku 2021 od 28.6 do 4.7.2021

27.06.2021 10:52

Beran

Všechno kolem je v pohybu a vy rozhodně nemůžete zůstat pozadu. Drobná zaváhání vám rychlost spíše zvýší. Dopřejete si nějaký rozmar, ulítnete na něčem nesmyslném, ale pořád dodržíte směr za svým cílem.

 

Býk

 

Některé tahy se vám povedou jaksi mimo scénu. Nachystáte si půdu a pak bez zaváhání podniknete, co jste si naplánovala. Zahýbete vztahy, ukážete, že ani pro vás nemusí být všechno trvalé. Kdo si chce zasloužit vaši pozornost, musí se snažit.

 

Blíženci

Spolehliví přátelé a jiskření ve společnosti vás moc baví. Ale ozývají se ve vás hlasy po změně. Tak trochu plavete v tom, co si vlastně přát. Zaskočí vás nečekané zprávy a budete řešit věci, které by vás vůbec nenapadly. Poradíte si.

 

Rak

Jste zatížená přemýšlením nad věcmi, které nevyřešíte hned. Otázky vztahů jsou pro vás trochu hádankou, možná se snažíte někomu napovědět, co dělat. Nicméně sama máte hromadu práce a hořící termíny. Věnujte se tomu, co je důležité.

 

Lev

 

Pracovní změny úzce souvisí s otázkami, které řešíte v partnerství. Máte pocit, že vaše vstřícnost naráží na neprůstřelné postoje. Zkuste změnit úhel pohledu. Možná přestanete trvat na svém, pochopíte a bude se vám dýchat lehčeji.

 

Panna

Pracovní úkoly a každodenní povinnosti vás plně zaměstnají. Je těžké mít hotovo, jako by vše průběžně narůstalo. Jestli chcete vypnout, nechte se vést partnerem. Potěší vás kulturní akce, inspirují vás noví lidé. Nemusíte všechno komentovat.

 

Váhy

Vše, co vás baví, je najednou zdrojem potíží, které musíte řešit. Děti vám klidu také nepřidají. Oporu hledejte u partnera. I když se názorově neshodnete, jeho řešení vám velmi pomůže. Protrénujete si skromnost i trpělivost.

 

Štír

V nastavení rodinného rytmu dochází ke změnám. Vše začíná u partnera, vy se budete přizpůsobovat. Pracovně máte stále dost naloženo a máte dobré výsledky. Brzdou je vlastní kritické hodnocení a ambice být dokonalejší.

 

Střelec

 

Domov je skvělé místo, ale zavřít se tam nemůžete. I když se vám nechce mezi lidi. Čekají vás schůzky a potřebná komunikace. Nelze se předem připravit, ale s překvapením naštěstí počítáte. Zažijete v práci také úžasné překvapení.

 

Kozoroh

Cítíte se silná a úspěšná. Pokud ale jde o finance, úspěšné dny to nebudou. I předem domluvené dohody padnou, něco se odloží. Nemá smysl tlačit. Řešte raději domácnost a děti. Tam vás čeká radost a prohloubení vztahů.

 

Vodnář

Mnoho slibů svazuje vaši volnost a v těchto dnech ji potřebujete. Jednak ve prospěch rodiny a jednak k realizaci svých plánů. Čeká vás spousta schůzek a ježdění. Snaha uspokojit rodinu vám úplně nevyjde. Ale čas pro sebe najdete.

 

Ryby

 

Vnitřní pocit povinností a závazků vás zbytečně brzdí. Nechejte druhé řešit své záležitosti a věnujte se tomu, co vám přináší radost. V těchto dnech se nabízí mnoho možností a je jen na vás, co si vyberete. Obohatíte se novými zkušenostmi.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 26. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: