Horoskop pro každé znamení na 25. týden roku 2023 od 19.6. do 25.6.2023

18.06.2023 10:51

Beran

Tváříte se, že máte jasno, ale své stanovisko budete nenápadně posouvat. Čeká vás rozhodování. I když chcete mít hned hotovo, dopřejte si čas. S partnerem budete řešit kompetence a přehazovat si úkol, do kterého se nikomu nechce.
 

Býk

Finance jsou zvýrazněné téma. Budete zvažovat možnosti i limity, možná naplánujete něco většího. Pozor, budete-li investovat, situace musí být transparentní. Na sliby spoléhat nemůžete. Napětí doma se postupně uvolní.
 

Blíženci

Rovnováha je žádoucí a pokusíte se ji nastolit ve vztazích na více místech. Budete si hlídat své zájmy, současně podáte pomocnou ruku někomu blízkému. Tvůrčí nálada vás povede za kamarády. Užijete si zábavu a dobrodružství.
 

Rak

Hledáte klidnější místa, potřebujete si odpočinout i od myšlenek. Nechejte vše plynout, neprosazujte své představy. Otevřete se novým věcem. Objeví se inspirace nebo zajímavá příležitost. Jen ji musíte uvidět a uchopit.
 

Lev


Napětí se hromadí a je potřeba je uvolnit činností. Jinak můžete vyvolat neshody s partnerem nebo na pracovišti. Potřebujete si vytvořit zodpovědný časový rozvrh pro všechny své aktivity. Méně odpočinku, ať se zbavíte úkolů.
 

Panna

Naplánované aktivity nemusí dopadnout podle očekávání. Podpora okolí není úplně ideální. Nabízí se více možností, jak řešit své potíže. Zklidněte a zvažujte vše z dlouhodobého hlediska. Důvěřujte, že každá zkušenost je pro vás přínosná.
 

Váhy

Více lidí se spoléhá na vaše nápady i rozhodnutí. Pokud jste plánovali odpočinek, nevyjde to úplně. Operativně budete rozhodovat, usměrňovat a řešit, co druzí neumí. Nenechte vykolejit, chaos zvládnete urovnat. Pomocník je po ruce.
 

Štír


Rozhodli jste se udělat nějaké kroky a dodatečně si uvědomujete, co všechno s tím souvisí. Máte mít zvolněné tempo, místo toho jste v jednom kole. Držte se cíle, kontrolujte výstupy. Jste schopni předvést skvělý výkon.
 

Střelec


Vztahové posuny jsou nastavené, je důležité komunikovat a vzájemně se podporovat. Pracovní oblast si vyžádá větší pozornost. Hrozí větší nedorozumění. Pečlivě kontrolujte zvláště písemnou dokumentaci, pohlídejte si termíny.
 

Kozoroh


Máte oblast, ve které je žádoucí trpělivost. A vy se snažíte vše postrčit, urychlit a sami sebe tím přivádíte do napětí. Potřebujete opak. Zkuste cíleně vše pustit, nechat plynout. A pozorujte, co se bude dít ve vaší hlavě. Naučte se uvolnit.
 

Vodnář

Kolem dětí bude hodně práce. Domluvy s partnerem vás neuklidní, oba jste už unavení a potřebujete odpočinek. Jestli máte dovolenou v dohlednu, svítá vám na lepší časy. V opačném případě musíte dělat něco pro sebe, abyste si uchovali radost.
 

Ryby

Komunikační bariéry se zlehka rozpouští. Plánujete-li projekt související s technologiemi, je čas něco podniknout. Nervozitu kolem řešíte tím, že se stáhnete do sebe. Není to nutné. Věnujte se tvorbě nebo zdokonalování domácnosti.
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: