Horoskop pro každé znamení na 25. týden roku 2022 od 20.6 do 26.6.2022

19.06.2022 10:08

Beran

Zvládnuté emoce z předchozích dnů vás posílily. Budete se prezentovat s patřičným sebevědomím. Zvýšenou zbrklostí můžete své okolí rozladit. Rádi ovšem využijete, že jste se dostali někam s předstihem. Užijete si pěkný víkend.

 

Býk

Chvíli klidu si nevychutnáte, hlavu máte plnou starostí a hledání, jak z toho ven. Nejlepší bude víkend. Rozptýlíte myšlenky, posílíte vztahy a plni elánu naplánujete další týden. Podaří se vám domluvit velkou věc. Úspěch.

 

Blíženci

Cítíte, co byste chtěli a kde se budete muset přizpůsobit. Ještě se pokusíte získat nějakou výhodu pro sebe. Přeci si ji zasloužíte. Očekávání ze strany přátel vás může zaskočit. Naopak, nečekané zprávy budou mile překvapivé.

 

Rak

Nemáte vždy odvahu podívat se pravdě do očí, ale každé zkreslování vždy končilo právě tím pohledem. Odstraníte dlouhodobý zlozvyk. Uděláte spoustu práce. Také pomůžete někomu, kdo si o pomoc řekne. Partner vás velmi potěší.

 

Lev

Někdo vám vyčte, že jste naivní, jiní vám řeknou, že všechno moc logicky hrotíte. Nesnažte se přizpůsobit svým kritikům. Důležité je, čemu věříte. A svůj postoj si pak buď obhájíte, nebo statečně unesete prohru.

 

Panna

Moc prostoru na odpočinek nečekejte. Práce si vyžádá zvýšené soustředění. Přátelé očekávají vaši ochotu pomáhat a partner může žárlivě sledovat, komu věnujete více času. Ještěže se vám podaří zachovat rovnováhu v sobě.

 

Váhy

Práce vám půjde pěkně od ruky, jen některé vztahové vazby nebudou fungovat tak, jak byste očekávali. Menší zklamání hravě vydýcháte a předvedete, kolik je ve vás energie. Po klidnějším víkendu podniknete několik úspěšných kroků.

 

Štír

Jednou nahoře, jindy dole. Poslední dobou vnímáte pohyby jako na houpačce a už dávno si nejste jistí, čemu můžete věřit. Odpočinek vám dodá energii jen na krátkou chvíli. Zkuste pravidelně meditovat. Vypínání myšlenek je pro vás těžké, ale léčivé.

 

Střelec

Zkoumáte své postoje i požadavky. Lidé je vnímají jako přehnaně náročné. Možná jste jim předvedli přehnanou benevolenci. Naučte se dodržovat ve vztazích pravidla, která jste dávno pevně sestavili. A radujte se z maličkostí.

 

Kozoroh

Úspěšné dny. Někdy stačí vydat pár pokynů a věci se hýbou podle vašich představ. Škoda, že členové rodiny do tohoto vzorce nezapadají. Asi bude nutné najít způsob, jak své lidi motivovat. V práci si posílíte sebevědomí.

 

Vodnář

Chybí vám pocit jistoty. Některé vaše přání je nad rámec možností, a to se pak klid těžko hledá. Pozor na své podrážděné reakce. Nic nehodnoťte, všímejte si jen věcí, které se vám líbí. Potřebujete se přeladit a uvěřit, že život je opravdu pěkný.

 

Ryby

Snažíte se rozmělnit staré bolesti a vskutku se vám to postupně daří. Dny budou lehce elektrizující. Zažijete radost a nečekané dojetí. I když se objeví stín, bude malý na to, aby vám zkazil celkový dojem. Nedovolte stínům růst.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 25. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: