Horoskop pro každé znamení na 25. týden roku 2021 od 21.6 do 27.6.2021

20.06.2021 11:21

Beran

Start léta se vám povedl skvěle, teď vám hrozí, že se necháte oklamat. Iluze jsou lákavé cíle, vy se máte naučit držet se těch svých. Přátelé vás vystaví nepříjemné situaci. Zaujmout jasné stanovisko vám obvykle jde hravě, teď to bude těžké.

 

Býk

 

Někdo vás přivede k novému pohledu na svět. Upravíte si názory i očekávání, začnete pracovat na náročném projektu. S partnerem proberete své plány. Některé bude nutno změnit, ale kompromis povede ke vzájemné spokojenosti.

 

Blíženci

Pozornost přátel je příjemná, vychutnáte si obdiv i potvrzení svých rozhodnutí. Zahráváte si s myšlenkou třaskavé rebelie, ale něco vás ještě svazuje. Vyřizování a práce kolem domova si vyžádá čas i energii. Odpočiňte si

 

Rak

Do léta vstupujete s odhodláním splnit si velký sen. Aktivity a změny jsou velmi provázané a postarají se vám o pestrý program. Nezastavíte se ani na chvíli. Novinky se mohou týkat partnerského života. Dýchejte zhluboka.

 

Lev

 

Velké akce si vyžádají pár malých nedorozumění a potřebu nabrat sílu. Budete se věnovat své kondici a koníčkům. Požadavky partnera vás vyruší, ale zvládnete se domluvit na společné strategii. Setkáte se s příjemnou společností.

 

Panna

Komunikujete více než obvykle a podaří se vám vyřídit spoustu záležitostí. Svěží tempo si udržíte a zapojíte do svých aktivit také okolí. Můžete se inspirovat k tvorbě nebo si skvěle zahrát s dětmi. Práce po víkendu vás ukotví.

 

Váhy

Odvaha vám nechybí a tempo si držíte stále velmi dobré. Domácí prostředí přináší novinky, můžete rekonstruovat, předělávat, vylepšovat. Ne, že by šlo vše úplně hladce, ale vaše očekávání se naplňuje. To je pro vás to podstatné.

 

Štír

Podpora partnera vám dodává sílu. Schopnost komunikace nemusíte hledat, odprezentujete ji v plné parádě. Získáte nové fanoušky, inspirujete druhé a sklidíte pochvalu. Osobní a pracovní záležitosti se mohou trochu křížit.

 

Střelec

 

Jdete vstříc zábavě i práci, voláte hlasitě do světa a očekáváte, že se vaše odhodlání promění v úspěch. A máte pravdu. Jen si budete muset zpětně upravit plán. Spokojenost se sebou bude důležitější než pravidla. Někomu způsobíte radost.

 

Kozoroh

Podaří se vám utrhnout si čas jen pro sebe, udělat si radost a začít snít o něčem, co realizovat nelze. Razantně pak vykročíte a začnete svižným tempem dělat všechnu práci, která na vás čeká. Postaráte se zodpovědně a spolehlivě.

 

Vodnář

Přátelé vám dobíjí baterky, dopřejete si také nějaký čas čistě pro sebe. Menší nepohoda s partnerem byla ve vzduchu a dala se čekat. Pokusíte se zachovat mírovou atmosféru. Náklad povinností vás dost vyčerpá. Odměna bude příjemná.

 

Ryby

 

Budete se věnovat své práci i domácnosti. V dobrém tempu splníte nejméně polovinu svého seznamu úkolů. Potkáte se s kamarády, rozvinete představivost a načrtnete budoucí záměr něco měnit. Partner nebude nadšený, ale vy určitě ano.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 25. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: