Horoskop pro každé znamení na 24. týden roku 2022 od 13.6 do 19.6.2022

12.06.2022 10:41

Beran

Vaše cíle jsou najednou nejasné a reakce zbrklé. Hrozí, že uděláte trochu průvan ve vztazích. Velké nadšení pro nějakou změnu může být ukončeno studenou sprchou. Zprávy vás nepotěší, ale pomůžou vám vytvořit si nová pravidla.

 

Býk

Některé super nápady se rozplynuly a teď přemýšlíte, jak byste si je nahradili. Jste unavení a jediné, co vás napadá, je touha mít volno jen pro sebe. Nejde to. Se strnulým úsměvem budete dál předvádět, jak si vždy se vším dobře poradíte.

 

Blíženci

Napětí mezi vámi a partnerem není ani tak zlé jako otravné. Chcete mít jasno a vypovídat si vše otevřeně. Při pohledu s odstupem vám dojde, že partner jasno má. Jen vy si nechcete připustit, jak se věci mají. Toužíte vynutit si svá pravidla

 

Rak

Děláte si starosti, kde nemusíte. Máte úspěšně vybudovaný žebříček hodnot. Stačí, když nebudete hledat všude chyby a začnete si všímat pozitivní stránky. Nový úhel pohledu na svět vám změní život.

 

Lev

Nebaví vás zabývat se financemi a nejspíš víte proč. I když všechno přepočítáváte, vždy vám něco unikne, někde uděláte chybu. Radám partnera se vyplatí naslouchat. Posilujte kondici, ale žádnou aktivitu nepřehánějte.

 

Panna

Nečekanou důrazností ohromíte okolí i sami sebe. Čeká vás šňůra překvapivých situací. Jste naladění na vědomé přijímání toho, co je. Pracovně se blýsknete. S partnerem ovšem nepůjde nic hladce. Obrňte se trpělivostí a zůstaňte vstřícní.

 

Váhy

Osobní život přinesl vyčerpávající okamžiky. Myšlenka silných rodinných vazeb je pro vás základní. Pokusíte se být oporou svým blízkým, zrušíte plánovanou aktivitu. Nebojte, finance se postupně vyřeší. Spojence najdete na nečekaném místě.

 

Štír

Domluvy, na které jste spoléhali, nebudou fungovat. Najdete vstřícné lidi, vyřešíte náročné situace a začnete přemýšlet, jestli ze sebe nevydáváte příliš. Vaše vyčerpanost se odráží na partnerském vztahu i na fungování celé rodiny.

 

Střelec

Na domácí půdě něco vázne a finance také nejsou důvodem k oslavám. Přesto se usmíváte. Naučili jste se vnímat pozitiva. Proto vás snad nerozhází chaotické chování partnera. Nějaký náročnější krok se vám hodně podaří.

 

Kozoroh

Zkraje musíte zhluboka dýchat. O nic nejde, všechny nastavené pevné body zůstávají. Finance poplynou tak, jak potřebujete. I když některé domluvy váznou a doma je více k řešení, než byste mysleli, dáte to.

 

Vodnář

Užijete si své skryté radosti, citová pohnutí i pocit zadostiučinění. Zaskočit vás může těžko splnitelný požadavek. Něco vám vyjde, něco ne. Vlastně budete rádi, až bude víkend za vámi a začnete plánovat další aktivity.

 

Ryby

Stále máte sklon brát všechno osobně. Je čas vnímat, co všechno se vám daří. Můžete čekat nová spojení nebo oživení starého kontaktu. Příjemný rozhovor vám rozjasní závěr týdne. Víkend nepřinese příjemná překvapení, přesto vás posílí.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 24. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: