Horoskop pro každé znamení na 24. týden roku 2021 od 13.6 do 20.6.2021

13.06.2021 10:35

Beran

Zpomalení v některé oblasti na chvíli překonáte, dotáhnete práci. Můžete narážet na nečitelné překážky, nebo pokles vlastní energie, aniž by vám bylo jasné z čeho. Skvěle zahájíte víkendové aktivity. Ve vztahu se vyhýbejte konfliktu.

 

Býk

Pohybujete se trochu těžkopádně, ale energie vám rozhodně nechybí. Vtipně se postaráte o své pohodlí. Ve vztahu dojde ke změně. Slunovrat vám nabídne nové možnosti, nová spojení. Důsledně odpovídejte na korespondenci.

 

Blíženci

Daří se vám získat prostředky, navazujete nová spojení a děláte mnoho kroků, které vedou ke splnění většího cíle. Změny v pracovní oblasti vás možná tížily, ale teď se rýsuje cesta, která by se vám mohla líbit. Někdo vám velmi pomůže.

 

Rak

S láskou pokračujete ve své práci, podaří se vám překonat spoustu menších zádrhelů. Příliv energie vám umožní rozhlédnout se víc, dopřejete si výjimečný prožitek buď v kultuře, nebo v přírodě. Naplní vás touhou vytvořit něco jedinečné.

 

Lev

Menší nespokojenost s tím, jak partner nakládá s financemi se může promítnout do domácí nálady. Nicméně peníze jsou, investovat se musí a domácnost vyžaduje aktivní přístup. Podaří se vám udělat opravdu kus práce.

 

Panna

Uzavřená v sobě si nepozorovaně užijete významnou radostnou zprávu. Čekají vás zajímavé dny, kdy se náladami budete pohybovat v sinusoidách. Se Slunovratem ucítíte propojení částí života, o kterých jste netušila. Možná je čas na vděčnost.

Váhy

Vnitřně pocítíte nejistotu, ale odhodlání rozjet svůj plán to nezastaví. Vykročíte velmi svěže a sklidíte úspěch. Brzdit vás mohou otázky peněz. Dostává se vám méně, než potřebujete. Ale jako vždy, vesmír vám přeje a najdete řešení.

 

Štír

Kolem vás se děje celkem moc věcí. Přesto vás více zaměstnají divoké myšlenkové pochody. Na jedné straně se chystáte odstartovat nově, změnit cíle nebo cestu k nim. Na straně druhé vás ruší vlastní strachy. Nebojte, všechno dáte.

 

Střelec

Situace přichází zcela nečekaně, střídá se veselost se zmateností, a vy se snažíte držet krok. Elegantně si poradíte s nedorozuměním, a tak trochu privátně oslavíte příchod léta. Radost doma, ať už ji vyvolá cokoli, ovlivní další plány.

 

Kozoroh

Hromada úkolů a snaha poskládat je tak, aby se vešly do vašeho časového harmonogramu, vás vyčerpá. Připravte se na kolísavé výsledky, střídání spokojenosti a nesouhlasu, úspěch. Slunovrat vám otvírá možnost realizovat něco velké.

 

Vodnář

Radosti s dětmi nebo ze sportu, zábava. S hlavou plnou myšlenek na práci zvládnete kombinovat všechny aktivity a úspěšně vytvoříte dojem, že jste všude na sto procent. Nové informace v práci vám tu idylu během chvilky zruší.

 

Ryby

O novinky se postará partner. Potěší vás, i když mohou být základem menšího nedorozumění. Déle naplánovaná práce se zase odloží. To vám ovšem umožní plány přehodnotit a vnést úpravy. Přijde radost a nějaká oslava.

 

zdrojHoroskop pro každé znamení na 24. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: