Horoskop pro každé znamení na 23. týden roku 2023 od 5.6 do 11.6.2023

04.06.2023 11:48

Beran

První červnové dny jsou tu. Co nás podle hvězd čeká v následujícím týdnu? Panny se budou muset obrnit shovívavosti k okolí, v pracovním prostředí se nevyhnou překážkám. Ryby, vám se bude hodit trpělivost. Kreativní projekty uvízly na souši a potrvá, než je rozpohybujete.
 

Býk

Opět se nakupila spousta práce a plánování, jak ji rychle zvládnout, vás vyčerpá. Pomocníky nenajdete. Pocit zadostiučinění se dostaví ve chvíli, kdy vás budou potřebovat ti, co měli pomáhat. Víkend prožijete velmi příjemně.
 

Blíženci


Realizujete nové věci zcela neobvyklým způsobem. Zkoušíte, co všechno zvládnete a doufáte, že druhým předvedete svoji šikovnost. Pochvala nepřijde ze strany, kde ji čekáte. Ale spousta milých nebo obdivných slov vás někde dostihne.
 

Rak

Držte si tempo, posunete se hodně dopředu. Jen si hlídejte soustředěnost, máte sklon reagovat impulzivně a chaoticky. Tentokrát bude podpora stále na dosah. Stihnete udělat vše, co se od vás očekává. A splníte si malý rozmar.
 

Lev

Nové informace vám nabízí nečekané možnosti. Plány do budoucna nejspíš přehodnotíte. Oceníte rady blízkých, nakonec je překvapíte svým rozhodnutím. Odvážné kroky mají šanci na úspěch. Dopřejte si trochu rozmazlování pro sebe.)
 

Panna

Shovívavost je to, čím se můžete obrnit. Stále je na vás, jaké kroky podniknete a stále k vám chodí nevyžádané rady. Budete někomu pomáhat, vlastní aktivity odložíte na později. V pracovní oblasti musíte čelit překážkám.
 

Váhy

Přátelské domluvy fungují jen na půl. Rodinné a pracovní povinnosti se promíchají, jako by se přetahovaly o vaši pozornost. Držte se, dýchejte zhluboka. A jestli je něco neřešitelné, prostě to nechte být. Není nutné spěchat.
 

Štír

Partner skutečně potřebuje podporu, tentokrát je žádoucí upozadit vlastní záměry. Budete sbírat informace, naslouchat intuici, rozpoznávat znamení. Máte velký potenciál najít jedinečné řešení. Zažijete kouzelný okamžik.
 

Střelec

Pracovní úkoly se hromadí, co mělo být hotovo znovu musíte odkládat. Dobré domluvy a smlouvy stále nemají zelenou. Domácí projekt naopak můžete posunout velmi příznivým směrem. Odložte práci, čerpejte energii tam, kde to jde.
 

Kozoroh

S partnerem budete rozhodovat, kam a kolik peněz nasměrovat. Uvědomíte si, že koníčky i děti jsou hodně nákladné. Soustřeďte se na sen, který si chcete splnit. Je potřeba naplánovat jednotlivé kroky. Náhody hrají pro vás.
 

Vodnář

Užívejte si drobné radosti, protože povinností je mnoho a volný prostor žádný. Vzniklé zmatky vás mohou rozhodit, lepší řešení je mávnout rukou. Krok za krokem dělejte, co je potřebné. Cesta do cíle bude delší, ale úspěšná.
 

Ryby

Projekty související s tvorbou uvízly a hledáte cestu, jak vše rozpohybovat. Nová cesta krystalizuje jen velmi pomalu. Chvílemi máte pocit, že jste na ní, vzápětí víte, že opravdu ne. Trpělivost. Nic nepřehánějte, hlídejte si kondici.
 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: