Horoskop pro každé znamení na 23. týden roku 2021 od 7.6 do 13.6.2021

06.06.2021 10:14

Beran

V očekávání něčeho velkého se pustíte do běžných aktivit velmi odhodlaně. Potěší vás spojení a rozhovory s mnoha lidmi. Nemůžete ale všemu věřit. Vylepšíte domácí prostředí i rodinné vztahy. Děti vás hodně překvapí.

 

Býk

Nově pojmete finance. Některé plány a výdaje vás nutí ke změnám. Budete se setkávat s nejasnostmi a chvíli potrvá, než své představy doladíte. Čekají vás důležité rozhovory. Poté zahájíte velkou akci na domácí půdě.

 

Blíženci

Svá očekávání se snažíte podpořit vloženou energií. Rozjíždíte něco nové a nadšením strhnete i okolí. Ne všechno jste promyslela důsledně. Zastaví vás nejasné matoucí informace. Skvělé zprávy čekejte v oblasti financí a majetku.

 

Rak

Máte spoustu energie a chuť vymýšlet větší projekty. Najdete si čas a začnete plánovat, jako by neexistovaly žádné limity. Víte, že to je nesmysl. Ale váš postoj vám dodá odvahu pustit se do něčeho, na co jste neměla odvahu

 

Lev

V oblasti společenského života nastartujete změny. Potkáte zajímavou osobu, necháte se strhnout nadšením pro nějaký plán. Zásadní informace mohou být neúplné nebo matoucí. Berte to jako zkoušku vaší ostražitosti.

 

Panna

V profesní oblasti se objeví nový prvek, rozhodně pozitivní. Potrápí vás nepochopení partnera a nutnost vysvětlovat vlastní postoje. Instinkt vás vede správně. Navážete nové kontakty, najdete inspiraci. Potěší vás nečekaná zpráva.

 

Váhy

Překonala jste více malých zádrhelů, a cítíte se posílena. Začnete dělat úpravy v hierarchii hodnot i názorů, pustíte se do objevování nových obzorů. Ve svém okolí máte výraznou podporu. Těšíte se na větší společenskou událost.

 

Štír

Domácí přetahování, co kdo udělá, hledání prostoru pro sebe sama, vám zabere mnoho času. Rozdělíte si s partnerem povinnosti, pokusíte se uspořádat každodenní fungování co nejefektivněji. Pak přijde zpráva a všechno bude jinak.

 

Střelec

Partner má očekávání a tváří se trochu bojovně. Máte naplánovaných hodně společných úkolů. Vystřídáte více taktik, než definitivně odmítnete některé věci dělat. Potřebujete vlastní harmonogram, pak se vám bude dařit.

 

Kozoroh

Napětí se rozpouští a pracovně rozvíjíte něco, co vás baví. Klidně přehánějte, hvězdy vám přejí. Pozornost budete věnovat zdraví, můžete objevit zábavnou aktivitu pro posílení kondice. U partnera najdete nečekaně silnou podporu.

 

Vodnář

Dětský svět vám může poskytnout radost a uvolnění. Máte šanci trénovat důslednost a pracovně předvést to nejlepší, co dovedete. Tvůrčí přístup a ochota měnit plány jsou vaší výhodou. S partnerem naplánujete dovolenou.

 

Ryby

Domov a rodina jsou ústředním tématem. Naplánované proměny úspěšně zahájíte. Nedůsledná komunikace způsobí problémy. Víkend bude velmi živý a tvořivý. Možná si zrealizujete některý ze svých odložených snů.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 23. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: