Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2023 od 29.5. do 4.6.2023

28.05.2023 10:32

 

Beran

Tvrdohlavostí narazíte na odpor. Pokusíte se najít si svou cestu, ale nakonec vám pomůže jen pokora a vstřícnost. Něco budete rušit, něco nové plánovat. Poněkud popletené dny a nečekané situace si vyžádají častější improvizaci.

 

Býk

Cíl máte promyšlený, ale v detailech tápete. Teď je žádoucí pečlivost a odvaha. Uděláte něco skvělé a vysloužíte si obdiv nebo pochvalu. Novinky vás zaskočí, ale rozhodně budou důvodem k radosti. Potěší vás někdo blízký.

 

Blíženci

Informace, které získáte, budou nespolehlivé. Dostanete se do situace, kdy budete muset vysvětlovat svá rozhodnutí. Pokusíte se něco nebo někoho obejít. Prožijete napětí a obavy. Potřebná trocha štěstí je s vámi. Držte se jednoho cíle.
 

Rak

Spoléhat se na rady okolí není dobrá volba. I když selhaly některé kroky vašeho plánu, spoléhejte na sebe. Přemýšlejte. Najdete způsob, jak dostat vše pod kontrolu a jak s úspěchem dokončit to, do čeho jste se pustili.

 

Lev

Elegantně se zbavíte části úkolů a najdete prostor pro aktivity, které vás baví. Přesto vás čeká nepříjemná povinnost, které se nevyhnete. Dotáhnete také odkládané záležitosti a uděláte někomu radost. Posílíte svou trpělivost.

 

Panna

Dostanete mnoho rad a většina bude znít jinak, než byste chtěli. Důvěřujte své intuici a řiďte se tím, co je důležité pro vás. Připravte se na nepříjemné otázky a potřebu udělat rychlé rozhodnutí. Řešit můžete také zásadní investici.

 

Váhy

Někdy je těžké udržet si pocit, že máte své věci pod kontrolou. I teď se zdá, že si vaše plány žijí vlastním životem a staví vás do situace, se kterou jste nepočítali. Pocítíte smutek a touhu mít u sebe chápající osobu.

 

Štír

Stále balancujete mezi touhou prosadit své představy a uznáním, že vše moc hrotíte. Odložte očekávání, uvolněte se a vymyslete pomalejší variantu seberealizace. Potěšíte rodinu i lidi v práci. A také si ušetříte energii pro sebe.

 

Střelec

Každodenní stereotyp je najednou více únavný. Nebaví vás práce, když nevidíte okamžité výsledky. Snaha dostat lidi tam, kde je potřebujete, vám vůbec nevychází. Komunikace je skvělá jen s někým velmi blízkým. Partner to není.
 

Kozoroh

Nekonvenční nápady máte skvělé, ale narážíte na možnosti je realizovat. Můžete řešit finance, lidi i právní překážky. Vize úspěchu je zamlžená a nevíte, jak ten závoj rychle odstranit. Využijte chvíle k duševní i fyzické relaxaci.

 

Vodnář

Synchronizace plánů s partnerem je nutná. Míjíte se a zbytečně hledáte vzájemná pochybení. Domácnost obecně vyžaduje od vás více, než dáváte. Je na vás správně si přeorganizovat den a využívat čas. Radost v oblasti financí.

 

Ryby

Máte v hlavě mix skvělých snů a ponurých tušení. Jako byste nevěděli, co si vybrat. Pokuste se potlačit obojí, zaměstnejte se denní rutinou. Uděláte něco velké, obětavé a přínosné. Popřemýšlejte nad lepší prezentací na sítích.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2023 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: