Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2022 od 30.5 - 5.6.2022

29.05.2022 11:43

Beran

Spoustu energie směřujete pracovně. Přitom si zvládnete uchovat své tajné projekty nebo alespoň v myšlenkách je posouvat kupředu. Domácí nepohodu vyvolají nereálná očekávání. Vylepšením svého prostředí si zvednete náladu.

 

Býk

Hodně věcí půjde samo, něco se podaří s nečekanou dávkou štěstí. Ovšem stále je místo, kde se musíte obětovat. Odevzdáte energii bez příslibu vrácené investice, ale s dobrým pocitem. Uděláte si malou radost. Vztek si protrénujete díky elektronice

 

Blíženci

Rádi byste to rozsvítili. Máte dobré plány, ale stále se vám něco staví do cesty. Jestli se necháte otrávit, můžete nakonec působit dost mrzutě. Pokud zvolíte odvahu a průbojnost, čeká vás velmi živá jízda mnoha různorodými situacemi.

 

Rak

Týden nezahájíte právě nejšťastněji, ale události se budou odvíjet ve váš prospěch. Netlačte a nespěchejte. Bude potřeba něco řešit. Dlouhé přemýšlení nepovede k rozuzlení. Naslouchejte druhým, pomůže vám partner.

 

Lev

Jestli jste spoléhali na své jistoty, pak právě teď vám postupně všechny mizí. Mění se podstata něčeho, čemu jste věřili. Ovšem nově objevené hodnoty pro vás budou přínosem. Poznáte to až později. Zatím nezbývá než důvěřovat.

 

Panna

Vydáváte ze sebe úsilí, co to jde. Pracovní tempo je podivně rychlé, přestože vás brzdí mnoho překážek. Neberte si nic osobně. Snaha se cení a úspěchem bude každý dotažený úkol. S partnerem se budete přetahovat o to, kdo má pravdu.

 

Váhy

Informace, které se snažíte dávat dohromady, stále nemáte úplné. Nebojte, nezhatí to vaše plány. Jen si budete muset chytře poradit a trochu improvizovat. Zvládnete to a navenek zachováte dojem, že jde všechno hravě.

 

Štír

Pracovní ambice udělat vše včas a dokonale vás dostává do stresu. Komunikace v rámci rodiny vázne. Najít kompromis bude náročnější než obvykle. Partner se ukáže jako šikovný mediátor, berte jeho rady vážně. Uvolněte se, nebojte se říkat ne.

 

Střelec

Podnikáte kroky, se kterými úplně nerezonujete. Ale přínos pro ostatní je pro vás dostatečnou motivací. Nic si nevyčítejte. Kouzlo domova vám dobije baterky. Děti vám nic neulehčí, ale jste připravení se o ně postarat. Chvalte je, i když se vám to nezdá

 

Kozoroh

Rozdáte několik funkčních pokynů, pak rozhodnete, kam poputuje větší částka peněz. Nespokojené nálady v rodině rychle a ne moc citlivě uhladíte. Pro zábavu zbyde jen tolik času, kolik si sami dovolíte. Dopřejete si koncentraci něčeho příjemného.

 

Vodnář

Mnoho věcí vám vychází dobře, jen nejste schopni rozluštit, proč tomu tak je. Protože tam, kde čekáte lehkost, nic nejde hladce. Snažte se vyhnout emotivní komunikaci. Teď je lepší tiše proplouvat a počkat, až ucítíte volnost.

 

Ryby

V poslední době vnímáte, že je těžké cokoli rozhýbat. Ambice ani snaha nepomáhají. Uvolněte se. Všechno jede v potřebném tempu. Máte sledovat vlastní cíle. Nezaměňovat je za pomoc druhým. Učíte se myslet na sebe.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: