Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2021 od 31.5. do 6.6.2021

30.05.2021 10:49

Beran

Přestože zahajujete týden poněkud rozmrzelí, podaří se vám udělat si pěkný plán. Domácí i pracovní prostředí přinese mnoho problémů k řešení, rozproudí hladinu adrenalinu. Ve společnosti přátel si náladu vylepšíte.

 

Býk

Zkreslování skutečnosti vám nepomůže uniknout před některými fakty. Ve vztazích je potřebná upřímnost, jinak si koledujete o potíže. Chvíli budete chtít něco měnit, vzápětí zatáhnete za brzdu. Budete nečitelní, ale milí.

 

Blíženci

Střídání nálad bude probíhat v lehkém tónu, s okolím budete hlasitě sdílet celou škálu pocitů. O víkendu si postěžujete na překážky, které vám brání v rozletu a naplánujete náhradní aktivity. Dopřejte si dobrý film a více spánku.

 

Rak

Pracovní prostředí vám poskytne nová poznání. Potvrdíte si některé dávné postoje a předvedete svou šikovnost. Ve vztazích s ženami může dojít k pocitu zklamání. Prostě si připomenete, že spoléhat se můžete jen na sebe.

 

Lev

Čelíte záležitostem, které nemůžete měnit, ale mají na vás vliv. Partnerovo kolísání, co chce a co ne, se pokusíte rozdýchat. Pracovní úkoly vám berou vítr z plachet mnohem víc. Naštěstí máte místa, kam chodíte dobíjet baterky a ta nezklamou.

 

Panna

S partnerem nalézáte mnoho společného, možná si uvědomíte spřízněnost a vděčnost. Poradíte si i s podivnými informacemi a zkříženými plány. Hodně energie vás budou stát děti. Pravda je, že něco jste tušila a zbytečně odkládala.

Váhy

Jedete v programu, který jste s nadšením budovala. Nutno přiznat, že vás trochu zmáhá. Vložená energie se ne úplně vrací a podpora zúčastněných také není stoprocentní. Názorová výměna ve vztahu vás zaskočí nepřipravenou.

 

Štír

V komunikaci stále narážíte na dezinformace, nedostává se vám zpráv, které ke svým krokům potřebujete. Jenže vy hledáte ve zprávách potvrzení, že vaše kroky jsou správné. Možná by stačilo trénovat důvěru v sebe.

 

Střelec

Vnitřní nejistotu nepřiznáte ani sama sobě. Je nesmysl, abyste se pouštěla do zpochybňujících úvah s někým jiným. Máte kolem sebe mnoho kritiků a mnoho negací. Únik ke klidu pro sebe najdete na nečekaném místě.

 

Kozoroh

Finance rozdělíte na vázané a na ty, které si užijete. Učíte se dopřát si radost, aniž byste musela cokoli vysvětlovat. Domluvíte zajímavý výhodný obchod. Domácí scéna bude trochu jako aprílové počasí, ale nakonec budou spokojení všichni.

 

Vodnář

Vnímáte různá omezení, ale nevidíte, že jejich autorem jste vy sama. Dopřejte si volnost a nepřemýšlení. Skvěle zvládáte finanční závazky i komunikaci s okolím. Menší starosti doma se rozplynou rychle, máte šikovného partnera.

 

Ryby

Máte energii i svižné tempo a pustíte se do věcí, které delší dobu odkládáte. Ve financích dojde k posunu na obě strany, možná objevíte nový zdroj příjmu. Z nečekané strany přijde pochvala. Potěší vás také výlet nebo setkání.

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 22. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: