Horoskop pro každé znamení na 21. týden roku 2023 od 22.5 do 28.5.2023

21.05.2023 10:12

Beran

Hra na odkrývání složitostí pokračuje. Tentokrát jste ovšem trochu připravení předchozími dny. Emoce držíte pod kontrolou, ale blízcí lidé vaše napětí pocítí. Nabízí se příležitost přetavit ho do tvorby. Zkuste něco úplně nového.
 

Býk

Navršená spousta aktivit vás nutí plánovat a tlačit na okolí více než obvykle. Naložíte všem, kdo půjdou kolem. Jestli nepodlehnete přehnaným očekáváním, bude důvod něco slavit. Vyhněte se všem riskantním činnostem.

 

Blíženci

Vystoupit na světlo se svými postoji není snadné. Zvolíte vlastní způsob, jak překonat nesouhlas. Budete odstraňovat omezení, protože pocit svobody je pro vás zásadní. Pozor na zbytečné vyhrocení komunikace. Jednejte asertivně.
 

Rak

Čeká vás napjatý a pohyblivý týden. Emoční vlny mohou zkreslit vaše vnímání reality. Nechejte je odeznít dříve, než se rozhodnete jakkoli razantněji reagovat. Vytvoříte si dobrý dlouhodobý plán, ujasníte si, co je důležité.

 

Lev

Neshoda s partnerem může být na startu dobrých plánů do budoucna. Vyladíte společný zájem, ujasníte si, od čeho je nutno se odstřihnout. Čeká vás více příjemných a překvapivých okamžiků. A nový pracovní úkol.

 

Panna

I když máte jiné představy než kolegové, není nutné dokazovat, kdo má pravdu. Každý má tu svou a vy se máte učit toleranci. Procházíte osobním růstem. Něco bolí, ale svět je stále krásný a přátelský. Kontakty s lidmi vás obohacují

 

Váhy

Domácí a pracovní zájmy se dostanou do rozporu a bude chvíli trvat, než zase získáte pevnou půdu pod nohama. Změny jdou stále jakoby trochu bokem, ale potřebné kompromisy nemůžete přehlížet. Otvíráte se novým možnostem.

 

Štír

Nutit blízké, aby plnili vaše očekávání, není úplně dobrá volba. Přizpůsobivost bude zkoušená z mnoha stran. Uvědomíte si kroky zpět i kompromisy, zažijete posvátné okamžiky spontánní shody. Týden plný poznání. Proces proměny.
 

Střelec

Menší kolize v rámci partnerské domluvy přinese ve finále spokojenost na obou stranách. Pracovní závazky si vyžádají více energie, než jste byli připravení jim věnovat. Novinky vás potěší, osvěží zaběhnuté stereotypy.

 

Kozoroh

Pozornost na sebe strhnou děti. Potřeba postarat se, zaplatit, zodpovídat. Mimopracovní aktivity si musíte vybírat tak, aby vám nepůsobily stres. Protože časový harmonogram může být problém. Užijete si pochvalu a překvapení.

 

Vodnář

Bojovné nastavení vám sice pomáhá zdolat překážky, ale brzdí vaše vztahy. Dejte prostor intuici, povede vás citlivěji. Nebojte se, že ztratíte rychlost. Doma se přepočítáte s nějakým očekáváním. Nic, co by nešlo změnit.

 

Ryby

Je čas zásadněji se věnovat kondici a čerpání energie. Na více místech už život plyne podle vašeho očekávání. Tam, kde ne, netlačte. Pozvolna se promění rytmus všedního dne, osvojíte si nové návyky a ty staré zmizí v zapomnění.
 
zdroj: https://www.idnes.cz/jenprozeny/horoskopy
 

 

 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: