Horoskop pro každé znamení na 20. týden roku 2023 od 15.5 do 21.5.2023

14.05.2023 12:06

Beran

V hlavě lehkost a představy, jak rychle a hravě všechno zvládnete. A kolem překážky a rozhodování, zda je překonávat nebo prostě obejít. Takový trochu zamotaný týden. Rozšiřování limitů a lehké úpravy žebříčku hodnot.
 

Býk


Zvýšenou citlivost sice nepřiznáte, ale sami pro sebe budete testovat okolí. Jak kdo reaguje a jaký vztah tím prezentuje. Naštěstí vám ukazatele vyjdou velmi příznivě. Doma si prosadíte nějaký rozmar. Partner vás mile překvapí.
 

Blíženci

Možná si připadáte hodně aktivní, ovšem spousta dějů se odehrává jen v hlavě. Vymýšlíte, jak co upravit, využít, nasměrovat. Současně odrážíte vnější snahy někam vás dotlačit. Zaslouženě získáte něco velmi hodnotné
 

Rak

Přehodnocení střetu vašich zájmů a tendence pomáhat druhým je teď nevyhnutelné. Naslouchejte intuici, pomůže vám vymezit si hranice. Veliká bude podpora partnera. Někdo chce těžit z vaší vstřícnosti. Rozpoznáte skvělé přátele.
 

Lev


Pracovní vytížení má vliv na všechno. Vaše myšlenkové pochody budou vyčerpávající, ambice vyniknout zničující. Naštěstí máte své úniky, víte, kde hledat laskavost. Podaří se vám úspěšně dotáhnout náročný úkol.
 

Panna

Jsou věci, které nezměníte a konečně je tak i přijímáte. V pracovní oblasti vnímáte napětí. Ujasňujete si, co chcete a hledáte prostor, kde se více realizovat. Velkou oporou je partner. V kruhu přátel se odehrávají změny.
 

Váhy

Pracovní nastavení se nějak mění. Přesto práce samotná zůstává pro vás příjemným pevným přístavem. Pro své aktivity potřebujete více investic. Přemýšlíte, jak vše poskládat a nepřipravit se o jiné radosti. Potěší vás milovaná osoba.
 

Štír


Pozornost je obrácená na druhé, na děje a vztahy kolem vás. Na domácí půdě cizelujete vzájemné nastavení, v práci se spíše snažíte vnímat, jak to nastavené je. Čekají vás radostné prožitky v rámci osobní volby zábavy
 

Střelec

Našli jste místa, kde se cítíte pevní a teď zkusíte prolomit led tam, kde to nešlo. Ambice udělat výrazný krok nemusí skončit úplně úspěšně. Ale určitě přinese poznání. Posílí optimismus, v mnoha oblastech si uvědomíte důvody k radosti.
 

Kozoroh


Téma financí na sebe nenechá zapomenout. Společná rozhodnutí s partnerem vás protrénují v toleranci a dovednosti najít kompromis. Starosti budou proložené příjemným setkáním, obohacujícím setkáním a svěží neplánovanou zábavou.
 

Vodnář

Jste už téměř zvyklí, že dny jsou hektické. Tlak z mnoha stran se snažíte korigovat víceméně úspěšně. Změny související s bydlením se posunou úspěšně, v něčem bude štěstí výrazně na vaší straně. I v práci vybruslíte z potíží úspěšně
 

Ryby


Pocit, že někdo řídí věci za vás, nejspíš zůstává. Už ale dovedete vykolíkovat svůj prostor. Vlastní tvorba a naplánované aktivity se dostávají ke slovu. Komunikace a vyřizování bude velmi úspěšné. Krátké cesty ohrozí velké očekávání.
 
zdroj https://www.idnes.cz/jenprozeny/horoskopy/horoskop-hvezdy-znameni-zverokruh-zodiak-astrologie-20-tyden.A230510_124705_jpz-horoskopy_taj
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: