Horoskop pro každé znamení na 20. týden roku 2022 od 16.5. do 22.5.2022

15.05.2022 10:10

Beran

Máte šťastné dny a drobný stín hned zkraje vám je nemůže pokazit. Profitovat budete z aktivit, které nejsou úplně na očích. Dobrý tah jste možná plánovali déle, teď se hvězdy konečně sešly tak, že můžete slavit.

 

Býk

Prožíváte pěkné dny, kdy se drobné starosti rozmělňují bez většího úsilí a mizí. Nedělejte si hlavu z něčeho jen proto, že jste zvyklí příliš přemýšlet. Podaří se vám prosadit si nějaké přání. Investice bude dobrým důvodem k radosti.

 

Blíženci

Jednoznačná hlasitá rozhodnutí vás posunou dopředu, budete spokojení, najdete důvod udělat si radost. Osobní city zůstanou ovšem utajené. Máte touhy, o kterých zatím nelze mluvit. Někdo z přátel nad vámi drží ochrannou ruku.

 

Rak

Ve vztazích není prostor k velkému uvolnění. Realizovat se budete více na poli pracovním. Užijete si pozornost, několik malých změn nebo přesunů. Týden nebude ani tak rychlý jako nečitelný. Na nic se raději nepřipravujte.

 

Lev

Upravujete si vztahová pravidla nejen v práci, pokusíte se nějaká zavést i v soukromí. Nepodlehněte iluzi, že když jste šťastní vy, že se tak cítí i partner. Zvýšené naslouchání vám napoví, co je dobré pro blízké lidi udělat.

 

Panna

Nekončící práce kolem dětí si odčerpá dost energie. Ovšem podpora partnera bude citelná a povzbuzující. Vzrušující týden bohatý na zážitky potvrdí vaši teorii, že pečovat o své milé se vyplatí. Nebojte se nových aktivit.

 

Váhy

Doma budete rychle dohánět, co už mělo být dávno uděláno. Všechno ve spěchu. Protože jste si naplánovali úkoly, které vás lákají, od kterých si slibujete dobrodružství. Plně si vychutnáte nadšení a blízkost, pochválíte sebe i lidi kolem.

 

Štír

Menší stín kolem financí odstraníte rychle. Velké posuny se odehrávají jinde, vnímáte, že se stáváte jiní, snad lepší. Zrání a objevování svých pevných bodů ve vás vytváří pocit stability. Natolik, že se nebojíte vytahovat staré sny.

 

Střelec

Velké domluvy a investice mají zelenou. Překážky můžete považovat za potřebné zastávky. Promyslete vážná rozhodnutí důkladně, abyste se k nim nemuseli vracet. V rodině vás čekají milé události. Bude potřeba přizpůsobit režim dne.

 

Kozoroh

Startujete trochu mrzutě, nejspíš někdo doma neodhadl, na co nemáte náladu. Čeká vás ale více kroků, které vám ji mohou rychle pozvednout. Budete se zabývat financemi, řešit situace těžce řešitelné a radovat se, jak okolnosti hrají ve váš prospěch.

 

Vodnář

Odkládané úkoly už nelze posouvat. Energie máte dostatek a zvládnete je sloučit se vším, co máte na seznamu nyní. Vychutnáte si to, čemu se říká štěstí. Na více místech budete zaskočení vstřícností nebo neplánovanou výhodou. Pochvalte se.

 

Ryby

Významný posun a souhra pozitivních okolností hraje pro vás. Nepřehlédněte své možnosti jen proto, že si málo důvěřujete. Máte potenciál navázat skvělé kontakty, zahájit plodnou komunikaci. Finanční otázky vůbec neřešte. Teď nejsou důležité.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 20. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: