Horoskop pro každé znamení na 20. týden roku 2021 od 17.5 do 23.5.2021

16.05.2021 10:13

Beran

Různé pracovní zádrhele vás mohou zpomalovat, ale koncem týdne čekejte celkové uvolnění a zrychlení tempa. Zapracujete na vztazích, dostane se vám pozornosti, která vás posílí. Jako by začínala nová etapa pevných spojení.

 

Býk

Pocitu, že se musíte vždy něčemu přizpůsobit, se jen těžko zbavíte. Stále někdo organizuje vaše okolí, možnosti i práci. V každé situaci si dokážete najít výhody pro sebe, ale touha dělat si vše v klidu po svém nezvladatelně roste.

 

Blíženci

Velké domácí plány moc nevychází, ale nehroutíte se. Vezmete vše do svých rukou a rozpohybujete celé své okolí. Děti se postarají o dobré zprávy. Potěší vás vlastní úspěch v práci, i když ocenění zvenčí nepřijde. Přehodnoťte svá očekávání.

 

Rak

Zarputile odmítáte vnucované postoje a jedete si svou. Aktivně vstupujete do komunikace se svým okolím, dáváte podněty, hledáte řešení pro společné zájmy. Na domácí půdě sice narazíte, ale také vytvoříte něco impozantního.

 

Lev

Jste přecitlivělá, a to bude určovat vaše postoje i postupy. Vyhodnotíte si, kterým aktivitám se chcete věnovat a zpracujete ostatní, aby se podřídili. V komunikaci s okolím budete sklízet úspěch. Čeká vás plodný a únavný týden.

 

Panna

Situace a děje kolem vás je těžké sledovat. Vy se ovšem dokonale orientujete. Zvládnete se účastnit mnoha aktivit, pomoct všem, kdo si řeknou. Když se vám nebude dostávat času nebo peněz, najdete rychle náhradní řešení.

 

Váhy

Máte jasno, jak budou vypadat následující dny. Jenže představy jsou jedna věc a skutečnost druhá. Co jste považovala za jednoduché, bude těžký oříšek. Naopak vám vyjde něco, na co byste nevsadila. Asi propříště vynecháte přemýšlení.

 

Štír

Do víkendu musíte zvládnout hromadu úkolů. Čas vás bude tlačit a práce vůbec nebude odsýpat. Pak se najednou všechno rozpohybuje. Užijete si radost na více frontách, vyzkoušíte si něco nového. Zaskočí vás partner, ale najdete kompromis.

 

Střelec

Zaměstnají vás profesní záležitosti, potřeba měnit a dělat rychlá rozhodnutí. Schůzky i pracovní setkání přinesou nové náhledy, zjednoduší některý z vašich záměrů. V ústraní si pak sestavíte plán, jak ze situace vytěžit co nejvíce.

 

Kozoroh

V mnoha oblastech jste začala vnímat věci jinak. Změna postojů se neprojeví hned, ale cítíte, jak to ve vás zraje. Týden bude dost pracovní, ale na přátelské setkání si čas najdete. Dětem budete muset připomenout jejich povinnosti.

 

Vodnář

Přešlapování na místě nepotrvá dlouho. Bude potřeba řešit finance a celkovou strategii investování. Plánování velké dovolené, další vzdělávání a filozofie co a proč chcete udělat. Dostanete nápovědu a uděláte dobré rozhodnutí.

 

Ryby

Týden začínáte poněkud unaveně. Vyčerpání se odrazí do vztahů, vaše očekávání zůstanou nenaplněná. Vysvobození přinese víkend. Nový vítr přesune pozornost k zajímavým otázkám. Vychutnáte si radost z vlastního úspěchu.

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 20. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: