Horoskop pro každé znamení na 19. týden roku 2022 od 9.5. do 15.5.2022

08.05.2022 12:16

Beran

Vše, co budete muset zkousnout, nakonec využijete ve svůj prospěch. Za hrdinskou tvář ukryjete omezení, rozhodně si nehodláte hlasitě stěžovat na nedostatek prostředků. Dál se ponesete na vlně úspěchu. Pozor na sliby přátel.

 

Býk

Velká rozhodnutí vám vyjdou, podaří se významný posun v nastavení osobního rytmu. Jen ze strany přátel něco lehce zaskřípe. Neřešte nic, co nemusíte. Dny jsou pěkné, jestli nehledáte dokonalost. Někdo pro vás chystá velký dárek.

 

Blíženci

Na scéně i za oponou zajiskříte, předvedete talent dotknout se svých cílů. Ne všeho dosáhnete levně, ale výsledek bude hodně dobrý. Profesní zařazení vám může dělat starosti. Neřešte. Doba dozraje a poznáte, co je pro vás ideální.

 

Rak

Lidi i události pro tento týden poskládáte naprosto dokonale. Zvládnete neuvěřitelně mnoho. Domácnost bude klapat lépe, než očekáváte. V rámci komunikace si vezmete něco příliš osobně. Ztratíte pak čas přemýšlením o marnostech.

 

Lev

Pracovní ambice vám vychází, i málo skromné požadavky dostávají zelenou. Přijde změna. I když nese nějaké omezení, bude se vám v něčem hodně líbit. Důležitá finanční rozhodnutí si nechejte na později. Emoce vám rozhodně nepomáhají.

 

Panna

Teď není prostor cokoli odkládat, budete jednat. Něco bude emotivní, ale vše, co uděláte, povede ke kýženému cíli. Partnerský souhlas nemusíte stále ještě dostat, ale už se nebudete přetahovat o to, kdo má větší pravdu. Je to dobrý týden.

 

Váhy

Pokračujete na vlně úspěchu minulých dnů. Vytvoříte sami sobě nové možnosti, potěšíte se nečekanými benefity. A dál budete zkoumat, co se ukrývá v hlubinách duše. Naštěstí nemáte sklon propadat smutkům. Užijete si přátele.

 

Štír

Přátelé vás zásobí svými příběhy a vy budete mít možnost uvědomit si, co všechno máte a za co jste vděční. Zamrzí vás, že některé zkušenosti jsou nepřenosné a nemůžete poradit někomu, na kom vám záleží. Každý má právo na své chyby.

 

Střelec

Nejistota postojů bude zdrojem motivace. Ve svých záměrech si propojíte všechna pro a proti do podivného celku, který bude neprůstřelný. A samozřejmě úspěšný. Slova, která by jinde nepomohla, vás najednou povedou přímo do cíle.

 

Kozoroh

Filozofie pomalého tlaku vás vede k jednomu z dávno vytyčených cílů. Úspěch vás nechá zapomenout na všechny bariéry, které bylo nutno překonat. Jako překvapení se přidají ještě dobré zprávy od vašich nejbližších. Nebraňte se oslavám.

 

Vodnář

I když je těžké postavit se sebevědomě do středu dějů, musíte uznat, že se vám podařilo hodně dobrých věcí. Těžké překážky jsou za vámi. Navíc se otevírá příležitost odstartovat novou etapu, vyzkoušet něco dělat úplně jinak. Nechejte sny dozrát.

 

Ryby

Prezentace vlastní práce je pro vás stresující, ale mějte na paměti, že vás neskutečně posílí. Jste dobří a když se neleknete, prodáte své aktivity velmi úspěšně. Neostýchejte se využít své kontakty. A zapomeňte na všechny obvyklé výmluvy.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 19. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: