Horoskop pro každé znamení na 19. týden roku 2021 od 10.5 do 16.5.2021

09.05.2021 10:23

Beran

Nová strategie bude mít ještě nějaké nevychytané zádrhele, ale nikdo vás už nedonutí své postoje měnit. Užijete si radost i pocit vítězství, velmi racionálně zhodnotíte, co je důležité. Rady od vás v těchto dnech jsou k nezaplacení.

 

Býk

Smíříte se s tím, co je nutno obětovat, a rozhodně vykročíte za svým cílem. Povede vás touha a intuice. Budete mít sklon trochu dramatizovat nebo přehánět, ale cokoli podniknete, užijete si naplno. Jakoby se z vás stával nový člověk.

 

Blíženci

Už jste si ujasnila cíl, teď doladíte, jak se k němu přiblížit. Pozor na přehnaná očekávání. Důvěřujte pocitům, sama přesně víte, co je pro vás dobré. Čekají vás příjemné chvíle, posílení sebevědomí a potvrzení, že všechno má smysl.

 

Rak

Ať už je to nový projekt, nebo zajímavá skupina lidí, co vás připoutá, budete vystavena nutnosti udělat několik rozhodnutí. Absolvujete náročné úkoly a zcela nečekaně se rozhodnete dopřát si volno, odměnu, radost. Užijte si nový postoj.

 

Lev

Pracovní záležitosti mají přesah do osobní roviny. Budete určovat hranice, nakolik chcete, aby se protínaly. Máte před sebou přátelská setkání a zajímavé rozhovory. Kontakty, které vám poskytnou pocit důvěry a spolehlivosti.

 

Panna

Malý posun v životní filozofii přinese velké změny. Do některých prezentací se vám nechce, ale víte, že je potřeba ukázat nový postoj. Statečnost vám otevře nové dveře. Uděláte mnoho užitečné práce a někoho velmi inspirujete.

 

Váhy

Střídání nálad bude úzce souviset s událostmi, kterým věnujete pozornost. Ta proměnlivost povede k rozhodnutí udělat změnu. Nadšení pro nové věci bude nakažlivé. Radost promítnete do práce i do dalších neskromných plánů.

 

Štír

Nová vykročení, nové postoje. Partnerské popotahování muselo vyústit ve změny. Začnete plánovat velké investice. Velmi moudře upravíte rozpočet, můžete nastartovat spoření nebo půjčku. Pracovně se vám bude opravdu dařit.

 

Střelec

Zvolíte změny v denním rytmu, zařadíte rituály, které vás naplňují. Je důležité umět si udělat radost. Drobné překážky berte jako test, nakolik je vaše odhodlání silné. V práci dostanete trochu zabrat, domácí scéna bude klidnější.

 

Kozoroh

Při plánování vlastních úkolů to přeženete, ale jste zvyklá se nešetřit. Bude se vám dařit. Zvládnete dělat celkem kouzla v chaotickém prostředí, které vás obklopuje. Víkend budete trávit s partnerem. Společně si užijete super aktivity.

 

Vodnář

Pozměníte trochu rodinné nastavení, děti si vyžádají nadmíru pozornosti. Užijete si rušné dny plné proměnlivých nálad, připravte se na nutnost improvizovat. Zaskočit vás můžou novinky, které za vás vymyslí někdo jiný.

 

Ryby

Učíte se novým postupům v rámci komunikace s okolím. Zjistíte, jak důležité je říkat své požadavky nahlas, jak snadno můžete získat, o čem jste předtím jen tiše uvažovala. Radost přijde od blízkých lidí, také z tvůrčí práce.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 19. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: