Horoskop pro každé znamení na 18. týden roku 2022 od 2.5 do 8.5.2022

01.05.2022 12:10

Beran

I když si prožijete nějaké zklamání, rozhodně to nezastaví váš entuziasmus a invence. Budete vymýšlet úžasnosti i trochu intrikovat a za týden budou záporné emoce zapomenuté. Úspěch v práci i na domácí půdě vám povýší náladu i sebevědomí

 

Býk

Jakkoli se snažíte vyloučit nečekané situace, vždy se něco objeví. Emotivní reakce vás posune krok zpět a opět se budete snažit si to zapamatovat propříště. Hlavně si nic nevyčítejte. Bavte se, důvodů se naskytne hned několik.

 

Blíženci

Komunikace vychází lépe, než kdy předtím. Skloubíte více témat a vydolujete ze situace maximum. Možná se vás někdo blízký dotkne, ale na přemýšlení, proč se to stalo, naštěstí nebude čas. Příležitost k úspěšnému kroku na vás mrká z více stran

 

Rak

S hlavou plnou plánů jste rozpohybovali své kontakty. I když se vám daří postupovat vpřed, mrzí vás, že některá místa zůstávají prázdná. Nesnažte se doplnit hned to, co chybí. Nehledejte přátele, počkejte, až si vás najdou sami.

 

Lev

Poslední dobou přemýšlíte mnohem více o druhých než o sobě. Život přináší události a vy se necháváte vést. Jestli vám vydrží nepotřeba mít vše pod kontrolou, hodně si to užijete. Jestli ne, přibude vám vráska na čele. Zbytečná starost.

 

Panna

Práce se sešlo dost, ale půjde vám od ruky, žádný problém. Více se budete zabývat vztahy. V partnerství vás může zneklidnit neschopnost najít společné řešení. Nedostatek pochopení. Přátelé budou nedostupní, ať už fyzicky nebo myšlenkově.

 

Váhy

Hodně se snažíte a skoro všechno vám úžasně vychází. Máte milion důvodů k radosti, a přesto budete zkoumat podivný stín na duši. Možná ani přesně neumíte pojmenovat, co vám chybí. Máte hodně, a prostě chcete víc.

 

Štír

Jedete v úžasném tempu a doma i na poli pracovním vše klape tak, jak potřebujete. Každý zádrhel hned řešíte úžasným komunikačním tahem. Více vám dává zabrat hledání vlastního rytmu. Běžný pracovní den se snažíte přestavět a zatím se nedaří.

 

Střelec

Všechna dříve započatá práce směřuje ke zdárnému finále. Nové projekty zabrzdí pocit nejistoty, nedůvěra. Jsou místa, kde se cítíte pevní, ale v těchto dnech si trochu více prožijete své slabosti. Možná proto, abyste našli cestu, jak na ně.

 

Kozoroh

Předem víte, kde své požadavky vynechat. Nebudete přeci plýtvat energií. Budete střílet najisto a cíle neminete. Jen v partnerství bude domluva málo čitelná. Partner se sice tváří jakože jo, ale ve stejné chvíli vycítíte, že všechno bude jinak.

 

Vodnář

Proměny vás zaměstnávají už dlouho. A přesto, že některé jsou příjemné, jste už možná poněkud vyčerpaní. Neopouštějte víru, že energie je nekonečně mnoho a všechno zvládnete. Na rozpohybované události jste přeci experti.

 

Ryby

Příliš vnímáte to, co vám nejde, co chcete změnit. Nesledujte laťku, která je ve vašem případě velmi pohyblivá. Začněte si užívat vše, co se daří. Důvodů k radostí se objeví hned několik. Největší změnu můžete pocítit v oblasti komunikace.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 18. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: