Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2022 od 18.4. do 24.4.2022

17.04.2022 10:32

 

Beran

Některé věci se vám nelíbí, ale nemůžete je změnit. Nutnost přizpůsobit se ve vás zanechá stopu, bude potřeba vyvážit negativní energii příjemným zážitkem. Vyberete si zábavu na míru. Iluze nebo klam může být součástí.

 

Býk

Máte chuť rozběhnout se, ale cítíte se jako v kleci. Nemůžete definovat, co vás omezuje, nikdo by vám neuvěřil. Konec týdne přinese uvolnění. Radostnou událost doceníte až zpětně. V práci čekejte spíše nemilé překvapení.

 

Blíženci

Spokojenost můžete prožít, jen když nebudete trvat na detailech. Ve vztazích si totiž někdy postavíte hlavu zcela nesmyslně. Před vámi je spousta pozitivních impulzů a pobídek udělat něco jinak. Budete se bránit, přemýšlet a konzultovat.

 

Rak

Únava nebo rozladění je důsledkem nekázně. Partner vás vyvede s pocitu ztracení, pomůže vám přeladit se do jiného rytmu. Překvapení ze strany přátel přijdou ve vlnách, nejdříve to dobré. S nečekanou zprávou se budete vyrovnávat déle.

 

Lev

Musíte se vypořádat s něčím, co vás nebaví, a zvládnete to elegantně. Nové zprávy vás následně přeladí, budete se zabývat neplánovanými záležitostmi. Prostřídáte radost a mini šok, užijete si koření všeho druhu. Zvláště ve vztazích.

 

Panna

Domácí hemžení vás vyčerpává, drobné radosti vyvažují zátěž, která je na vás kladena. Přijde možnost uvolnit se, užijte si zábavu. Rozhodně se jí nevzdávejte, i když tušíte, že za rohem je zase fronta povinností. Zapomeňte na chvíli na svoji pečlivost.

 

Váhy

Ranní mrzutost nebude mít dlouhé trvání, ale inspiruje vás k několika krokům. Většinu svých úkolů generujete na druhé, více času budete věnovat sami sobě. Na domácí půdě klid, ale naplánovaná zábava vůbec nevyjde. Potřebujete plán B.

 

Štír

Výdaje a přepočítávání vás unavují, ale jinak to nejde. Máte před sebou hodně úkolů a aktivit, je potřeba neztrácet čas přemýšlením. Komunikaci na všech frontách zvládnete úspěšně. Organizace domácnosti si vyžádá dost energie a soustředění.

 

Střelec

Zahájíte trochu neúspěšně, ale není důvod se lekat. Karta se obrátí a podaří se vám najít úspěšné řešení i v situaci, kde to nečekáte. Zaskočí vás překvapivá informace. Rychle se zorientujete a půjdete si za svým. Dokážete svou sílu.

 

Kozoroh

Co vás tíží, to si nadále necháte pro sebe. Nové informace a potřeba operativně reagovat vás plně zaměstná. Menší rébus vyřešíte v rámci toku financí, přizpůsobíte platby novým potřebám. Pěkně si s někým popovídáte.

 

Vodnář

Plány se křižují s tím, co přinesou nové požadavky. Budete se přizpůsobovat situaci a řešit mnoho záležitostí, se kterými jste nepočítali. V hlavě vám běží program a celkem rychle naskočíte do potřebného rytmu. Poradíte si.

 

Ryby

Jestli se cítíte zmateně, pak jen proto, že těžko rozpoznáváte, co je úspěch a co se nedaří. Není vám úplně jasné, kam události směřují. Některé novinky budou úžasné, nebojte se velkých plánů. A vzdejte se jistot, které vám nepřináší radost

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: