Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2021 od 19.4.2021 do 25.4.2021

18.04.2021 10:36

Beran

Vykročíte ostře a s plným nasazením. Jako v počítačové hře budou před vámi vystupovat překážky a vy je budete úspěšně odstraňovat. Když vám dojde síla či fantazie, neostýchejte se požádat o pomoc. Máte potenciál vítěze.

Býk

Spousta energie a pohybů kolem ve vás vyvolává podivný neklid. Nechcete o nic přijít, ale současně si střežíte svůj klid. Budete prozkoumávat nové příležitosti, nová území. Odvážnější se nechají zlákat k riskantnímu kroku.

 

Blíženci

Spokojenost jen hrajete. Vnitřní myšlenkové pochody vám nabízí varianty, co se životem dál. Zachovejte si svůj optimistický přístup, cokoli podniknete, bude pro vás dobré. Starosti kolem dětí vás dost zaměstnají.

 

Rak

Spokojenost přichází z práce. Také v oblasti přátel se odehraje důležitá část vašeho příběhu. Uvědomíte si pevnou základnu, která je pro vás zdrojem inspirace i podpory. Vděčnost je na místě. Můžete začít rozkrývat nové plány.

 

Lev

Umíněnost se snažíte nejspíš potlačit, ale když přijde na věc, touha prosadit své představy je silnější. Jste vůdcem, který chce mít jasno. Zaujmou vás novinky v práci, zareagujete nečekaně flexibilně. Zrychlování vám bude slušet

 

Panna

Možná jste ve střehu, a problémy stále nikde. Zklidněte. Skutečně se budou věci odvíjet v tempu, které vám vyhovuje. A zvládnete najít čas pro sebe i pro své milé. Můžete si plánovat vzdušné zámky, snít. Rušivé budou jen domácí práce.

 

Váhy

Vytyčila jste si cíl a zdá se, že si sami tvoříte i překážky. Otevřená prezentace myšlenek vám může vyrobit problém. Mnozí s vámi nesouhlasí a ruší vaši schopnost soustředit se. Napětí ve vztazích nevyřešíte hned. Buďte trpělivá.

Štír

Máte stále spoustu povinností a držíte rychlé tempo. V těchto dnech se vám podaří svůj seznam výrazně zkrátit. Nové zprávy vás posílí, bude se dařit v jednáních. Předvedete neodolatelné komunikační schopnosti, získáte si nové příznivce.

 

Střelec

Všechno se vám daří s úspěchem zvládat, přesto se tváříte nějak mrzutě. Zádrhele v práci si nesmíte brát osobně. Nedorozumění nastanou v komunikaci. Setkáte se s neochotou a podrážděností. Chce to důvěru a úsměv.

 

Kozoroh

Kolem domova se točíte už delší dobu a potřeba pozornosti potrvá dál. Máte problém, který vás opakovaně dožene, přesto odkládáte řešení. Opět si vymyslíte pár radostí pro sebe a potvrdíte si, že je všechno v pořádku.

 

Vodnář

Seberealizaci doma prostřídáte náročnými požadavky v práci. I když je zvládáte stále moc dobře, sami si dokážete udělit studenou sprchu kritiky. Máte se učit vnímat pozitiva, a moc vám to nejde. Výlet do přírody vám udělá dobře.

 

Ryby

Už máte jasnou představu i odzkoušené postupy. Získáte svěží tempo a s ním dobrý pocit, že dovedete naslouchat intuici. Některá poznání vás nadchnou, jiná mohou přinést rozčarování. Teď je důležité si své tempo a odhodlání udržet.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: