Horoskop pro každé znamení na 15. týden roku 2022 od 11.4 do 17.4.2022

10.04.2022 10:24

Beran
Dejte si pozor na všechny bacily, kteří létají kolem. Síla nákazy by vás pak mohla nemile překvapit. Udělejte pro podporu imunity maximum, sáhněte i po bylinkách. Rozhodně neprohloupíte.

Býk
Buďte důslední a věnujte dobrou pozornost všem smlouvám, které budete podepisovat, nebo věcem, o kterých budete rozhodovat. Později vy vás to pořádně mrzelo. Na zbrklost tedy tentokrát pozor.
 
Blíženci
Může se stát, že se o vás bude pokoušet zákeřné nachlazení. Budete tak nuceni zrušit svoje plány a zůstat chtě nechtě alespoň den či dva v posteli. Nezoufejte si ale. Díky pobytu doma si můžete odpočinout do zásoby a krásně se vyspat.
 
Rak
Tento týden se budete cítit neustále unavená a možná přijdou i nepříjemné bolesti hlavy. Počasí se snad trochu zlepší, tak se jděte provětrat. Kromě kyslíku se vám do hlavy vlijí možná i nové zajímavé nápady.
 
Lev
Čeká vás zajímavé setkání tam, kde byste to vůbec nečekala. Neodmítejte tedy pozvání na žádné akce ani setkání. Nikdy nevíte, kdy to může přijít. Rozhodně to pro vás ale bude přínosem.
 
Panna
Vaše cesta k úspěchu tentokrát nebude přímá, ale do cíle dojdete. Nenechte se tedy odradit počátečním neúspěchem. Uvidíte, že si pak výsledku budete o to víc cenit. Držíme palce!
 
Váhy
Hvězdy vám vinšují pro tentokrát rozhodnost. Pověstná váhavost zůstane daleko za vámi a vy jste v tomto období předurčeni k celé sérii správných rozhodnutí. Využijte této konstelace a nelamte s ničím hlavu. Váš vnitřní hlas vám napovídá dobře.
 
Štír
Budou se na vás obracet přátelé a blízcí lidé s prosbou o radu či pomoc. Je jasné, že jim budete chtít co nejvíce ulevit, ale dejte při tom dobrý pozor, zda máte dostatečný nadhled. V případě, že si nejste jisti, raději nevynášejte ukvapené soudy.
 
Střelec
Někdo v práci vás bude pomlouvat a nebude vám přát. A to i přes to, že se bude tvářit, že jste velcí přátelé. Dejte si tedy pozor, co před kým vypouštíte z úst.
 
Kozoroh
V poslední době vás okolí velmi emocionálně vysávalo a vyčerpávalo, nejlepší proto bude, když strávíte alespoň jeden den jen sami se sebou. Zajděte si do kina, do oblíbené restaurace nebo na dlouhou procházku. Bude to očista, po které vaše duše už tak dlouho prahla.
 
Vodnář
Na cokoli v příštím týdnu sáhněte, to se vám bude dařit. Snadno tedy získáte pocit, že jste nepřekonatelní a neporazitelní. Je ovšem důležité, abyste neztráceli obezřetnost, protože ke katastrofě z nepozornosti je to vždy jen kousek.
 
Ryby
Chybovat je lidské, ale k chybám by také měla patřit schopnost se omluvit. Potlačte své ego a dejte člověku ve svém okolí to, po čem touží – zaslouženou a také upřímnou omluvu. Vašim vztahům to jen a jen prospěje.
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: