Horoskop pro každé znamení na 15. týden roku 2021 od 12.4. do 18.4.2021

11.04.2021 10:21

Beran

Snažíte se přelstít vlastní peněženku, ale věřte, nejde to. Můžete si dopřát něco úžasného, ale finance budou chybět jinde. Udělejte si radost, budete ji potřebovat. Profesní kotrmelce, nebo alespoň podivná tušení pak lépe unesete.

 

Býk

S velkým očekáváním se otvíráte novým věcem. Štěstí bude stát při vás, užijete si pocit, jak vám vše vychází. Jen ve finále zase najdete nějakou chybu, nedostatek. Ach ta vaše očekávání! Nestavějte si žádné laťky a pochvalte se.

 

Blíženci

Rozroste se okruh přátel, ověříte si, na koho se můžete spolehnout. Musíte teď hodně myslet na sebe. Čeká vás nějaké rozhodnutí, se kterým bude souviset řada drobných změn. Přípravné kroky si vyžádají dost času a přemýšlení.

 

Rak

Souboj mezi citovým naladěním a rozumem zvládnete statečně. Uděláte významné rozhodnutí. Nemusíte ho prezentovat, okolí změnu uvidí. Rozmrzelost si způsobíte sama. Vymyslíte si rozmar, který nikdo nesplní.

 

Lev

Filozofická bádání vás dovedla ke změnám v každodenním režimu. Pokusíte se vyladit osobní zájmy s prací, ovšem povinnosti narostou. Zvládnete vše, co se od vás očekává, ale pochvala nebude. Práci nesmíte dělat pro potlesk.

 

Panna

Spojenectví s partnerem vám pomáhá v řešení úkolů, přesto budete mít pocit, že by to mohlo být lepší. Nesnažte se vidět mu do hlavy, dopřejte mu prostor. V práci se předvedete ve skvělém světle, pozor jen na vlastní hodnocení.

 

Váhy

Nečitelnou mlhu nemáte ráda a nechápete, proč na ni stále narážíte. Zvláště v práci. Všechna vynaložená energie se zdánlivě vůbec nevrací. Pro radost musíte chodit na osvědčená místa. V práci se obrňte trpělivostí. Dočkáte se.

 

Štír

Nove návyky, které uvádíte do života, už mají svůj prostor a nutí vás posunout se ještě dál. Vyjasníte si některá nedorozumění s partnerem, vymezíte prostor, který má patřit jen vám. Jednání o plánované investici má naději na úspěch.

 

Střelec

Doznívají nová pravidla, která jste probírala s dětmi. Odpočinek vás ale nečeká. Nelekejte se, vše proběhne hladce, jen bude těch pohybů moc. Budete stále něco vyhodnocovat a komunikovat. Získáte vše, za co zabojujete.

 

Kozoroh

Odhodlání z předchozího týdne trvá. Pozornost věnovaná sobě se skutečně vyplatí, zapomeňte na výčitky. I když to bude něco stát. Ve vztazích si doplníte, co jste postrádala. V práci o to víc ukážete nároky a kritický postoj.

 

Vodnář

Společné rodinné plány zrealizujete bez omezení. Cílem má být uvolnění a odpočinek. Vychutnáte si sounáležitost. Pracovně je všechno houpavé. Musíte plnit, co bylo zadáno dávno, a současně před vámi přistane nový nečekaný úkol.

 

Ryby

Velké myšlenky se stále rodí, ale čekáte, až dozrají. V těchto dnech můžete pocítit potřebu je realizovat. Nově budete přistupovat k lidem, které znáte, i k činnostem, kterým jste zvyklá se věnovat. Kritika okolí vás má posílit, ne zastavit.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 15. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: