Horoskop pro každé znamení na 14. týden roku 2023 od 3.4. do 9.4.2023

02.04.2023 10:08

Beran

Máte své dny a stále něco řešíte, posouváte a vylepšujete. Ovšem nejste na vrcholu pyramidy a také jste posouváni ze značky na značku. Hodně věcí si vyříkáte s partnerem. Můžete také povzbudivě řešit společnou investici
 

Býk

Zdánlivé maličkosti, které vás obtěžovaly, nakonec vůbec maličkosti nejsou. Vystavíte si plán, jak vyřešíte všechno, co před vámi stojí. A budete postupovat velmi důsledně. Partner se přizpůsobí nejspíš dobrovolně
 

Blíženci

V pohybu je hodně věcí a mnohé vyjdou přesně tak, jak očekáváte. Domácí problém vás motivuje k aktivitě, která přinese úspěch. Přehodnocovat budete některé vazby, uvědomíte si, na koho se vždy můžete spolehnout
 

Rak

Máte náboj, který proměníte v nekonečné množství aktivit. Neměl by se nikdo pokoušet vás zastavit, nedopadlo by to dobře. Na domácí půdě může k takovému střetu dojít. Naopak v oblasti přátel můžete čekat skvělá spojení a spolupráci.

 

Lev

Snažíte se vyhovět, obětujete své původní plány na tyto dny. Vyhnete se nepříjemnému úkolu, ale budete muset své kroky vysvětlovat. Když se necháte událostmi volně unášet, budou se vám dny líbit a přinesou nějakou odměnu.

 

Panna

Práci zvládáte a víte vždy, jak se ke kterému úkolu postavit. Teď si ale vše ztěžujete kritickým náhledem. Příliš hodnotíte, co je dobré a co ne. Výsledkem bude navýšení úkolů pro vás. Podaří se vám něco dokonale domluvit.
 

Váhy

Emoční rozhoupání nepotrvá dlouho, ale i tak se vám podaří vyrobit si potíže. Pak musíte být velmi aktivní. Uděláte několik úspěšných tahů, poradíte si také s tím, co jste si dříve nadrobili. Nespěchejte. Potenciál úspěchu nezmizí.
 

Štír

 
Pozornost se točí hodně kolem partnera. Doma musíte dělat i věci, se kterými jste nepočítali. Jste šikovní a poradíte si. Jen nesmíte přehnaně zdůrazňovat vlastní důležitost. Týden je úspěšný, jen nemáte čas to vnímat.

Střelec

Komunikace bude vyčerpávající. Nepřinese očekávané výsledky a neumožní vám dokončit rozdělanou práci. Přesto vás čeká nějaký úspěch a nejspíš i ocenění. Potěší vás také harmonická atmosféra v rodině. Nehledejte cíleně chyby.
 

Kozoroh

Finance jsou dlouhodobým tématem. Právě proto není dobré jim věnovat koncentrovanou pozornost. Úspěch se nabízí v oblasti komunikace a dohod. Možná vás čeká podepisování smluv, navazování kontaktů. Hodně vás zaměstnají děti.
 

Vodnář

Můžete se cítit rozpolceně a nutno říct, že ten pocit nezmizí hned. Nesnažte se rozebírat vlastní pocity ani postoje. Máte jasnou hierarchii hodnot a dostatek vymezených úkolů. Prostě se starejte, aby byla práce hotová. Vyhněte se konfrontacím.
 

Ryby

Zdá se, že se vám daří držet se cílů a svých ideálních představ. Na mnoha místech se musíte přizpůsobovat situaci, ale to vás nezastaví. Naopak. Rostete a tvoříte si vlastní strategii. Držte si nadhled zvláště při komunikaci s dětmi.
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: