Horoskop pro každé znamení na 14. týden roku 2021 od 5.4. do 11.4.2021

04.04.2021 10:40

Beran

Stojíte na startu a jako byste zapomněla, kterým směrem máte běžet. Dýchejte zhluboka. Týden bude dlouhý, práce hodně. Po víkendu přijde rozuzlení. Přes trochu náročná citová rozpoložení poznáte správný směr.

 

Býk

Tiše pozorujete své okolí a plánujete si své projekty. Nevyjde vám všechno, ale to vy víte. Cítíte potenciál pustit se do něčeho odvážného. Začít můžete už v neděli. Jestli je potřeba nějak přesvědčit partnera, začněte dřív.

 

Blíženci

Jste naladěna na příjem informací a vylepšování vlastní filozofie. Uvědomujete si svá omezení, ale také obrovské možnosti. Jen to nesplést! Kam až můžete zajít ve vztazích. Přátelství přerůstají, je potřeba pojmenovávat vše otevřeně.

 

Rak

Něco z dávných plánů ztratí smysl, ale něco nové se okamžitě vynoří. V oblasti kariéry dojde k pohybu, máte možnost odstartovat novou etapu. I když něco budete muset obětovat, vaše aktivity vás posílí. Dostaví se zajímavé nápady.

 

Lev

Máte dobré hvězdy, ale potýkáte se s překážkami. Harmonii v partnerství něco ruší. Překvapuje vás to, snažíte se být skutečně vstřícní. Nepolevujte. Nebude to hned, ale najdete s partnerem zase společnou řeč a užijete si radost.

 

Panna

Zvládáte spoustu práce, přestože cesta není úplně vydlážděná. Bude vás bavit hledání lepších variant, vlastními podněty projekt posunete k úspěchu. Můžete řešit větší finance a rozhodnout se pro zajímavou investici.

 

Váhy

Komunikace neprobíhá úplně podle vašich představ, ale podaří se vám spojit s potřebnými lidmi i získat informace a podporu. V partnerství si vychutnáte jemnost a pochopení. Starosti s dětmi jsou staršího data, přesto se teď připomenou.

Štír

Ladíte práci a domov, daří se vám nacházet všude střípky radosti, užíváte si vlastní šikovnost. Děti budou trochu víc k řešení, ale máte už své postupy. Zabývat se budete vztahy s okolím, emoční vlny vás zasáhnou z více stran

 

Střelec

Dostanete větší sumu informací, než jste schopna rychle pojmout, Ale není čas se tím probírat. Budete reagovat jen na to, co se vás nějak osobně dotkne. Po delších domluvách na domácí půdě čekejte ještě nutnost zabývat se financemi.

 

Kozoroh

Nečekaně hladce vyřešíte běžné rodinné i pracovní záležitosti. Něco v komunikaci vás zamrzí, ale dobré zprávy vám náladu rychle vrátí do pracovního módu. Na domácí půdě odstartujete pomyslně novou etapu, začnete si plnit své přání.

 

Vodnář

Je vám jasné, že si nemůžete naplánovat dny podle sebe. Čím více budete srovnaná s tímto faktem, tím lépe se vám povede. Hvězdy u vás přejí komunikaci a schopnosti prezentovat své dovednosti. Větší finance odčerpají tentokrát děti.

 

Ryby

Intuice vám skutečně průhledně napovídá, co dělat. Některé domácí aktivity vám nebudou moc po chuti, ale nevyhnete se jim. Podstatou všech událostí je najít vlastní sílu, vlastní hodnotu. Transformace v mnoha malých krocích.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 14. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: