Horoskop pro každé znamení na 14. týden roku 2021 od 4.4. do 10.4.2022

03.04.2022 10:40

Beran

Máte nakročeno k mnoha cílům, podaří se vám posun na všech frontách. Ke konci týdne vám dojde dech a vzdáte se příjemných aktivit. Úspěch musíte vyvážit odpočinkem. Víkend přinese nepříjemné zprávy a nečekaný nášup starostí.

Býk

Cítíte se jako před velkým bojem. Vaše plány získávají konečnou strategii, ujasníte si, kam až můžete své požadavky posunout. I když je přeženete, budete úspěšná. Náročný víkend vám připomene, že je nutné dál tvrdě pracovat. Mrzutosti zvládnete.

Blíženci

Celkem nepozorovaně si plníte nejen úkoly zadané ale i ty, co jsou výhradně osobní. Přátelé a výhodné kontakty dostávají prostor. Někdo může naznačit, že nemáte tolik tlačit. Získáte více, než jste plánovali. Ale čeká vás také velký kompromis

 

Rak

Vlastní zájmy nemůžete hájit úplně otevřeně. Mnoho času i energie si vyžádá práce. Problém, který se objeví, bude nápovědou, jak postupovat příště. Kritika vás nesmí oslabit. Čekejte změny nálad. Události si vyžádají improvizaci a pokoru.

Lev

Zjištění, že některé vazby nefungují a že část ambicí byla iluzí, vám může dát zabrat. Zaměříte pozornost tam, kde čekáte prospěch a uznání. Potlačíte hrdost a vychutnáte si radosti, kterým jste se vyhýbali. Nehodnoťte sebe ani druhé.

Panna

Řešíte práci a své úkoly. Snažíte se dělat nejlépe jak dovedete, ale nesmyslné požadavky budete přehlížet. Tichý bojkot vám ušetří spoustu času. U přátel najdete povzbuzení, zábavu i nečekané zprávy. Život přináší zvraty.

Váhy

Dostatek nadšení a konkrétní vize vás povedou celkem jistě dopředu. Vyzkoušíte si činnost, kterou jste nikdy nedělali. Trochu si budete vymýšlet a mást druhé, ale výsledkem má být dobré naladění. Ne všechno vyjde tak, jak plánujete.

Štír

Děláte si tak trochu co chcete a není divu, že se partner chová nevypočitatelně. Budete řešit společné finance, půjčky a splácení. Na cestě hledání své životní filozofie se můžete cítit zmateně. Nečekané pracovní úkoly vás zcela zaměstnají.

Střelec

Povídání na všechny strany s úsměvem na tváři způsobí, že se vám podaří slíbit i to, co splnit nemůžete. Zklamání je na cestě, nemá smysl cokoli nalhávat sobě ani jiným. S partnerem se budete domlouvat transparentně. Je čas řešit investice.

Kozoroh

Plánované aktivity se zadrhnou na nesmyslném nedorozumění. To bude důvod k mrzutosti. Přestože se k vám donese dostatek příjemných zpráv, náladu si budete vylepšovat dlouho. Vztekání ale nikam nevede, neplýtvejte energií.

Vodnář

Jste ve střehu a snažíte se zachytit všechny podněty, které vyžadují okamžitou reakci. V těchto dnech můžete mít pocit, že svůj život si neřídíte sami. Pracovní prostředí zvládnete udržet pod kontrolou. U partnera čekejte překvapení.

Ryby

Pocit zodpovědnosti vás svazuje více, než je pro vás prospěšné. Na kritiku sebe sama zapomeňte, zpomaluje vás. Vystavěli jste si dlouhý seznam povinností a jestli se vám podaří splnit polovina, jste skvělí. Odměňte se, dopřejte si něco vzácné.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 14. týden roku 2021 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: