Horoskop pro každé znamení na 13. týden roku 2023 na týden od 27.3. do 1.4..2023

26.03.2023 11:24

Beran
Poslední týdny byly pro vás velmi náročné a vy, vy jste si vedli, milí Berani, skvěle. Teď je ale přesně ta chvíle být na sebe hodní. Vydechnout si, odpočinout a také se odměnit. Byt jen třeba drobností. Hezký začátek jara a myslete na sebe.

Býk
Pokud cítíte, že vaše tělo nejede naplno, zastavte se. Možná potřebuje dodat více vitamínů, ale možná potřebuje nějaký větší restart. Nechte si vzít krev u vašeho praktika a celková kontrola také není od věci. Tohle byste měli svému tělu dopřát i přesto, že budete tvrdit, že na to nemáte čas…

Blíženci
Jaro je tu a vaše nálada je hned o poznání lepší. A ve stejnému modu se bude nést i další týden. I když teploty opět o trochu klesnou, vy se tím nenechte rozhodit a užívejte si všechno, co vám hvězdy postaví do cesty. Hezký týden!

Rak
Víme, zima už je dlouhá, ale jarní počasí pomalu vystrkuje růžky, proto se snažte co nejvíce času trávit venku. Využijte každou chvilku, kdy vysvitne slunko, k načerpání vitamínu D. Budete mít díky tomu lepší náladu i barvu v obličeji.

Lev
Spor, o kterém jste si mysleli, že je dávno zažehnán, se k vám tento týden může vrátit jako bumerang. Buďte proto obezřetní a připraveni na případnou konfrontaci. Se správnými argumenty můžete celý spor dokonce vyhrát. 

Panna
Přestaňte se konečně se všemi srovnávat. Jedete svým tempem a není na tom nic špatného. Co na tom, že vaše okolí už zakládá rodiny. Ohlédněte se a podívejte, co už jste v životě dokázali. Není toho málo.

Váhy 
Budete mít pocit, že vám neustále někdo z vašich blízkých něco tají a obchází vás. Ta nejistota vás bude užírat. Ale nebojte se, i kdyby vám někdo něco tajil nepůjde i nic zásadního, co by vás mohlo nějak ranit.

Štír
Ačkoliv je jaro, budete mít spíše pocit, jako by byla tak polovina zimy. Budete se cítit pochmurně, unaveně a místy i znuděně. Chtělo by to trochu rozproudit krev v žilách. Co takhle zajít na bowling, squash nebo třeba na laser game?

Střelec
Začnete pořádně vařit a zásobovat členy rodiny skvělými zdravými pokrmy. Jste to přece vy, kdo je zodpovědný za návyky vašich dětí, tak na to myslete a zařaďte do jídel více zeleniny a luštěnin.

Kozoroh
Tento týden se vám bude ve všem dařit. Na co sáhnete, to vám půjde od ruky. V práci vaši práci ocení nejen kolegové, ale i nadřízený. Konečně budete mít pocit, že si někdo všiml vaší píle. A kdo ví, třeba brzy přijde i nějaká odměna.

Vodnář
Doporučujeme vám více naslouchat vašemu okolí. Možná se vám snaží říct něco důležitého, ale vy to nedokážete vnímat. Přestaňte tolik mluvit a o to víc nastražte uši. Můžete se dozvědět něco, co byste jinak přeslechli.

Ryby
Znenadání se dostavil klid. Tak dlouho jste na něj čekali, že už ani nevíte, jak s ním naložit. Nejlépe uděláte, když si ho prostě naplno užijete. Může se totiž stejně rychle zase vytratit a vám nastane další hektické období.

zdroj ŽENA-IN - Úspěch? Láska? Stres? Co nám hvězdy postavily do cesty v příštím týdnu? (zena-in.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: