Horoskop pro každé znamení na 13. týden roku 2022 od 28.3 do 3.4.2022

27.03.2022 12:11

Beran

Trocha ztišení vám prospěje, i když nevydrží dlouho. Máte nastartovat něco nové, proto promýšlíte, jak na to. Před víkendem se nadechnete a opět ve svěžím tempu vykročíte. Trochu silově, trochu arogantně. A bude co uhlazovat.

 

Býk

Přátelé nejsou tam, kde byste je potřebovala. Starostí i úkolů je nějak moc. Nádech, výdech, dáte to. K obratu dojde před víkendem. Ne že by všechno zrůžovělo, jen se ve vás probudí bojovník. Hlídejte si, ať bojujete spravedlivě.

 

Blíženci

Pracovně se rozhlížíte, a přestože cítíte ve vzduchu štěstí, ne a ne ho uvidět. Možná dostanete zajímavou nabídku, nebo vás známí inspirují k přehodnocení cílů. Nová etapa bude vypadat úplně jinak, než jste si původně plánovala.

 

Rak

Dostává se k vám mnoho informací a je těžké se orientovat, čemu věnovat pozornost. Nemůžete být všude. Sepište si své priority a nechejte se pak vést srdcem. V práci předvedete, jak se dá zvládnout více úkolů v jednom kroku

 

Lev

Dolehne na vás složitost práce i nepovedená snaha prosadit něco podle sebe. Partnerské domluvy naštěstí proběhnou úspěšně. Musíte se zabývat financemi, buď někomu pomůžete nebo poradíte. Nevěřte všemu, co se řekne.

 

Panna

Ovzduší husté a plné kritiky vás znervózní. Chtělo by to naplánovat si více přírody. Společnou akci můžete úspěšně vymyslet s partnerem. Snažte se neřešit finance, i když v nějaké podobě vás tlačí. Po víkendu se budete těšit do práce.

 

Váhy

Napínavé dny plné podivných malých zpráv a událostí z mnoha stran. Budete se tvářit velmi rezistentně. Jen partner pozná, že potřebujete oporu. Najít si prostor jen pro sebe bude dobré rozhodnutí. Potřebujete delší odpočinek.

 

Štír

Doma je stále dost práce, ale speciální volno nedostanete. Naopak, úkoly na vás padají i zvenčí. Potěší vás děti i partner. Trochu zpomalte, ať rozpoznáte, že kolem je dostatek důvodů k radosti. Vychutnávejte si je.

 

Střelec

Komunikační šum pokračuje, jen se už lépe v informacích orientujete. Spontánně uděláte něco pěkné pro rodinu. Najdete způsob, jak se uvolnit, zabavit a nastartovat vlastní motivaci. Hlídejte si kondici, přepínání sil vás oslabuje.

 

Kozoroh

Je čas udělat pár nepříjemných rozhodnutí. V hlavě stále řešíte otázku hodnot. Kromě profesních záležitostí budete dělat menší pořádek i na domácí půdě. Buď vy nebo partner nastavíte nová pravidla v rozdělení povinností.

 

Vodnář

Dny zůstávají pro vás poněkud nečitelné. Budete procházet situacemi velmi příjemnými, na straně druhé musíte řešit záležitosti nové a nelehké. Rodinné starosti vám nic neulehčí. Ovšem doma si užijete i velmi šťastné okamžiky.

 

Ryby

Co nosíte v hlavě, rozhodně sdílet nebudete. Balancování ve vztahu a hledání pevného bodu si chcete vyřešit sami. Podělíte se ale o dobré nečekané zprávy. Vyspravíte si finance a nejspíš i sebevědomí. Nebojte se nových aktivit ani lidí.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 13. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: