Horoskop pro každé znamení na 12. týden roku 2022 od 21.3 do 27.3.2022

20.03.2022 10:55

Beran

Nástup energie vnímáte nejen vy, ale celé vaše okolí. Budete spěchat a tlačit a mnohé kroky budou zbrkle nepromyšlené. Pozor na ztrátu peněz nebo nevýhodnou investici. Víkend se vám bude líbit, užijete si komunikaci i obdiv.

 

Býk

Navenek svítíte spokojeností, ale v sobě tak trochu stále něco řešíte. Finance byste nejraději přeskládala, ale nevíte jak. Zdá se vám, že nejste dostatečně ohodnocená, srdcové záležitosti také trochu váznou. Nebraňte se změnám.

 

Blíženci

Partnerské promluvy budou nejspíš konstruktivní, ale uvítala byste více porozumění. Otázka je, jestli jasně formulujete svá přání. Rozpracovaný projekt postoupí blíž k cíli. Jestli nezačnete hned navyšovat požadavky, můžete slavit.

 

Rak

Kondici máte dobrou, ale hlava potřebuje odpočinek. Myšlenky zastavíte, když se budete soustředit na něco, co vás baví. O víkendu vás příjemně překvapí partner. Pracovní atmosféra vás nabíjí i vyčerpává současně.

 

Lev

Starosti a radosti v osobním životě se vám namíchají v těchto dnech extrémně vydatně. Naštěstí práce pojede ve vyšlapaných kolejích a žádné výkyvy se neobjeví. Jen v komunikaci můžete narazit. Pozor na neověřené informace.

 

Panna

Na domácí půdě jde vše jako po másle, v práci naopak, změny, kam se podíváte. Domluva náročná, přestože si všechno předem promyslíte a připravíte. Možná vám pomůže méně snažení. Dějí se věci, které plánováním neovlivníte.

 

Váhy

Dobrý nákup, ale za hodně peněz. Ani nevíte, jestli to je důvod k radosti. Rodina se postará o příjemné zprávy. Pokud podnikáte, nebudete mít moc času si je vychutnat. Rozpohybuje se více událostí najednou a vy budete zachraňovat, co se dá.

 

Štír

Čeká vás několik rozhodnutí. Emoční rozkolísanost vám to neusnadní. Zapomeňte na dlouhé přemýšlení. Kolem je mnoho znamení a drobných zpráv, které vás jasně navedou. Nervozitu na domácí půdě vyřešíte jen trpělivou vstřícností.

 

Střelec

V úvodu týdne vám bude scházet nálada i motivace. Rozporuplné pocity se budete snažit nevnímat. V oblasti financí vás čeká dobrá zpráva. Díky novým informacím bude vaše komunikace poznamenaná napětím. Doma si dobijete baterky.

 

Kozoroh

Dosažení cíle si jako osobní úspěch vychutnáte v tichosti sami. Stihnete se zasnít nad dalšími plány. Čekejte ještě jednu příznivou zprávu. Hlavu vám zamotají teprve finance a také nutnost hájit své velmi osobní zájmy.

 

Vodnář

Společenská a přátelská setkání se neodehrají tak, jak jste čekala. Odloženou práci je potřeba dohnat, na odpočinek čas určitě nebude. Příjemná informace vás inspiruje. Dodá vám elán řešit úkoly, do kterých se vám vůbec nechtělo

 

Ryby

 

Řešení profesních záležitostí by vás nemělo otrávit. Zvládnete všechno, co si naplánujete. Máte před sebou příjemné setkání, zajímavé povídání. Vnitřně řešíte potřebu propojení s širší rodinou. Nějaká zpráva vás nejspíš zamrzí.

 

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 12. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: