Horoskop pro každé znamení na 11. týden roku 2023 od 13.3. do 19.3.2023

12.03.2023 10:44

Beran

Jste velmi napjatí. I když máte své figurky na šachovnici slušně rozestavěné, stačí chvíle a mohou popadat. Nějaká žena vás výrazně podpoří. Ve vztahu se budete učit přizpůsobovat. Z velkého přemýšlení budete mít těžkou hlavu.
 

Býk

Ve snaze držet tempo se můžete sami dost vystresovat. Zklidněte, zpomalte. Když něco nestihnete, svět se nezboří. Musíte se postarat jen o někoho, kdo péči potřebuje. Zbylý prostor věnujte sobě. Hlídejte si zdraví a kondici.
 

Blíženci

Kulminuje termín a cítíte, že výsledky nejsou takové, jak jste si představovali. Někdo v okolí vám dost pomůže. Můžete se naučit, jak se elegantně vyhnout kritice. Domluva s partnerem bude ovšem náročnější. 
 

Rak

Obětavý přístup předvádíte už nějakou dobu a stále doufáte, že přijde pozitivní odezva. Pochválit se musíte sami a udělit si prostor pro sebe taky můžete jen vy. Berte věci pragmaticky, koncentrujte svou sílu. Nemyslete teď na finance.
 

Lev

Celkově vás čekají pěkné dny. Ovšem některé události byste raději vyškrtli. Budou vám připomínat slabosti, které pracně skrýváte. U partnera podporu nehledejte. Potěší vás děti nebo tvůrčí aktivity. Uvědomíte si mnoho důležitých věcí.
 

Panna

Práce je stále moc, ale už máte svůj systém a efektivní postupy. Partner si prosazuje svou a jestli nebudete souhlasit, tak jedině hodně nahlas. Domácnost si nějak vylepšíte a patřičně ohodnotíte vlastní dobrou práci.
 

Váhy

Potřeba odpočinku vás dostihla. Konečně se zamyslíte nad projekty, které jste nestíhali. Základy máte jasně dané. Možná ale nevíte, kde začít. Neutíkejte z klidového režimu, nápovědy si vás najdou. Domácí problém řešte hned.
 

Štír

Přeléváte finance z jednoho potřebného pole na druhé a snažíte se docílit vyváženosti. Potřeby dětí rostou a připravují vás o iluzi, že stav vybudované harmonie udržíte. Změny tušíte někde za rohem, ale opravdu se vám nic měnit nechce.
 

Střelec

Máte důvod k radosti, přesto se můžete cítit poněkud rozladění. Něco se naplňuje podle vašich představ, úsilí je odměněno úspěchem. Ke spokojenosti vám ovšem chybí partnerský soulad. Hledejte společnou řeč cestou kompromisu.
 

Kozoroh

Smutky nechejte doznít. Nepříjemnou komunikaci řešte s odstupem, zapojení emocí vám neprospívá. Nákladné proměny domácnosti můžete zbrzdit, ale svých záměrů se nevzdávejte. Hlídejte si kondici, šetrně trénujte pohybový aparát.
 

Vodnář

Téma financí se vás drží. Hlavně ale musíte důvěřovat vlastním krokům. Partner bude potřebovat vaši podporu. Trpělivým nasloucháním hodně pomůžete. Nenuťte nikomu řešení, které nechce. Užijete si pěkné setkání
 

Ryby

 
Je zbytečné teď přemýšlet, co jste měli udělat jinak. Zkoncentrujte síly, můžete úspěšně pokračovat v projektech pracovních i domácích. Ve financích je pohyb na obě strany, ale trvalá tendence je pro vás dobrá. Dohody odložte na jindy.

zdroj: Horoskopy – Jen pro ženy – OnaDnes.cz (idnes.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: