Horoskop pro každé znamení na 11. týden roku 2022 od 14.3 do 20.3.2022

13.03.2022 10:33

Beran

Jakkoli se snažíte ovládat své zájmy zpovzdálí, nepodaří se vám všechno. Budete přehodnocovat postoje a volit novou strategii. Podmínky máte vesměs vstřícné. Podpora partnera, pomoc přátel, splnitelné cíle. Financemi nehýbejte

 

Býk

Menší napětí doma může pokračovat starostmi kolem dětí. Pokud jde o finance, čekají vás zprávy spíše příjemné. Přehodnotíte zamýšlené cíle nebo investice. Neshoda s partnerem si vyžádá hodně trpělivosti. Snažte se více naslouchat.

 

Býk

Menší napětí doma může pokračovat starostmi kolem dětí. Pokud jde o finance, čekají vás zprávy spíše příjemné. Přehodnotíte zamýšlené cíle nebo investice. Neshoda s partnerem si vyžádá hodně trpělivosti. Snažte se více naslouchat.

 

Rak

V rámci komunikace vystoupíte celkem razantně, nezaskočí vás ani komplikující nová zpráva. Vymezíte si jasně seznam aktivit a úkolů na nejbližší dny. Z některých bude profitovat celá rodina, jiné omezí mladší členy domácnosti.

 

Lev

Finance vás vytáhnou z myšlenkového klidu. Zajímavý impulz posune váš náhled, nečekaně budete zvažovat investici. Komunikační spojení bude fungovat výjimečně hladce na mnoho stran. Jen doma to bude náročnější.

 

Panna

Velký náboj energie a pevné rozhodnutí vás v těchto dnech nesmlouvavě povede dopředu. Sami sobě dokážete, že máte na víc, než jste čekali. Spočítáte benefity, ale na odpočinek nezůstane čas. Komunikační zádrhele vás zaměstnají.

 

Váhy

Jsou myšlenky, které s nikým nesdílíte. Zpracujete si je po svém a ze stínu vystoupíte s novým, konečným rozhodnutím. Uděláte radost sobě i někomu ve svém okolí. Čeká vás překvapení a neshoda. Je potřeba více se věnovat partnerovi.

 

Štír

Ne všechny pracovní kroky budou úspěšné, ovšem získáte zkušenosti k nezaplacení. Budete stát před důležitým rozhodnutím, ale není, čeho se obávat. Důvěřujte svým snům i intuici. Někdo z přátel vám udělá radost. Hlídejte si kondici.

 

Střelec

Překvapení z minulého týdne stále zanechává stopu, k novinkám se budete stavět podezíravě. Že by skutečně vyšlo něco přesně tak, jak jste to chtěla? Jo. Užívejte si možnost radovat se bez obav, co bude následovat. Někdo blízký vám velmi fandí.

 

Kozoroh

Máte své jasno na všechno, co se kolem děje. Taky jste si vystavěla plán, co uděláte. Něco prosadíte přes výrazný nesouhlas okolí. V pracovní rovině se vám bude dařit. Poradíte si i s nepohodlnou zprávou. Pozor na divné rady přátel.

 

Vodnář

Jestli máte půjčku nebo řešíte větší peníze, podaří se vám nastavit konečná pravidla. Závazek má své výhody. Máte dost erudovaných rádců kolem sebe. Informace si poskládáte tak, abyste jednala výhodně. Připravte se na velmi vytížený týden.

 

Ryby

Hlavním tématem týdne budou partnerské aktivity. Musíte domluvit rámcový plán a chvíli potrvá, než najdete shodu. Investičním záměrům věnujte zaslouženou pozornost. Čeká vás setkání s názory, které nabourají váš klid.

 

zdroj. Horoskop pro každé znamení na 11. týden roku 2022 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: