Horoskop pro každé znamení na 10. týden roku 2021 - od 8.3. do 14.3.2021

07.03.2021 10:21

Beran

Přijde zpomalení a přinese jistá omezení. Plány zahodíte, stereotyp bude narušený. Předvedete, jak velkým mistrem improvizace jste. Uděláte vše tak, aby vám zbyl čas i na to příjemné. Nespokojení lidé vás budou dráždit svými problémy.

 

Býk

Pod vlivem přátel přehodnotíte některé své plány. Nezvykle rychle se rozhodnete udělat razantní krok. Partner vám bude vyčítat, že vše rozhodujete sama. Situaci se vám podaří uhladit, ale znovu začnete plánovat sólo akci.

 

Blíženci

Všechno dění máte pod kontrolou. Z klidu vás vyvedou nové informace, budete muset rychle reagovat. Pracovní záležitosti vám způsobí menší vrásky na čele. Nepřemýšlejte o věcech, které nemůžete změnit. U přátel najdete povzbuzení.

 

Rak

Každodenní povinnosti vás ničí. Stereotyp se rozhodnete narušit už před víkendem, ale členové rodiny vaše plány nepřijmou. Dostaví se pocit, že se obětujete a oplátkou nic nedostanete. Nenuťte se do kompromisu, věnujte víkend sobě.

 

Lev

Vztah vám teď vylepšuje dny, ale v práci jako by věděli, že je žádoucí doplnit něco náročnějšího. Budete řešit problém za někoho jiného. Poradíte si, ale nesklidíte náležitou odměnu ani pochvalu. Baterky dobijete doma.

 

Panna

Snažíte se všem vyhovět, zodpovědně řešíte nejen vlastní úkoly. Pocítíte, jak vás tento přístup vyčerpává. Nezasloužená kritika vás přiměje ke změně. Řeknete ne i tam, kde jste to nedokázala. Dopřejte si radost podle svého přání

 

Váhy

Padá na vás únava, máte pocit, že se točíte v kruhu. Vaše plány vypadaly jasně a jednoduše, ale nic se neposouvá dopředu. Možná příliš zaměstnáváte druhé. Bez investice vlastního času a energie to nepůjde. Buďte na sebe přísnější.

 

Štír

Omezení a nařízení v práci vás potrápí. Budete přizpůsobovat režim domácnosti, měnit plány rodiny. Pracovně se blýsknete, předvedete schopnost operativně reagovat na změnu situace. Vychutnáte si pocit spokojenosti. Pochvalte se.

 

Střelec

Vaše tempo a záběr přivedou k úžasu i ty, kdo vás přímo nesledují. Podaří se vám v krátkém čase vyřešit spoustu otravných maličkostí. Stihnete si užít členy rodiny a dát jim najevo svou lásku a nezapomenete ani na přátele.

 

Kozoroh

Máte v sobě nastavené úkoly a jako automat plníte vše, co je v popisu práce. S pocitem, že pomáháte rodině odlehčit od starostí, vyrábíte jiné. Komunikace vám ukáže, co kdo skutečně potřebuje. Připravte se na kritiku a stížnosti.

 

Vodnář

Řešíte finance, ale ve skutečnosti se jimi zabývat nemusíte. Platby vám vychází úspěšně. V okolí je někdo, kdo využívá vaši vstřícnost a důvěřivost. Nastavte si vlastní hranice, vymezte si více času pro sebe a pro rodinu.

 

Ryby

Úkol, kterému se dlouho vyhýbáte, si na vás počkal.Budete mít hodně práce. Máte sklon udělat vše v jednom zátahu, ale rozumné to není. Prokládejte si práci chvílemi odpočinku. Slunce nebo dobrá kniha vás nabijí energií.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 10. týden roku 2021 - iDNES.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: