Horoskop na týden od 4.6-10.6. 2018

03.06.2018 19:09
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Budete v tomto týdnu pohodoví a rozesmátí, čeká vás příjemná atmoféra ve všech oblastech života. V práci budete úspěšní, doma si užijete souznění s blízkými a sami jim připravíte nejednu báječnou chvíli, plnou harmonie. Co víc byste si mohli přát?

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Čeká vás týden, ve kterém se budete do hloubky zaobírat svými životními cíli a plány. Také se vám podaří vyřešit jeden problém, který dlouho skrytě doutnal a náhle se vynoří v plné síle. S penězi problém mít nebudete a u vás doma bude všechno klapat.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Tento týden vám přinese optimismus a radostnou náladu. V druhé polovině začnete přemýšlet o tom, jak se vymanit z povinností, které vás svazují. Zároveň si uvědomíte, že nemůžete vše nechat za sebou a jednoduše jít svou cestou. Pozor na netrpělivost!

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

V tomto týdnu budete aktivní a pustíte se do řešení problémů v pracovní i rodinné oblasti. Do cesty se vám bude často stavět vaše vlastní ego a také tvrdohlavost. Pokud obojí ukočírujete, dosáhnete znatelného pokroku. A s ním přijde i kýžená úleva.

 

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Hodně pracujete a i když jste si to dosud nepřipouštěli, v tomto týdnu ucítíte, že se na vás pracovní vypětí začíná podepisovat. Měli byste zvolnit a pořádně si odpočinout, možná nebude špatné vzít si na pár dní dovolenou. Děláte to přece pro sebe!

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden vám dá docela zabrat. Budete popudliví a nervózní, což se podepíše na vztazích s lidmi okolo vás. Vůbec přitom nezáleží na tom, jestli půjde o kolegy z práce anebo o členy vaší rodiny. Protivní budete na všechny. Chce to trochu nadhledu!

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

V tomto týdnu budete mít často sklony ke špatnému úsudku, takže si dávejte pozor, abyste neudělali chybná rozhodnutí. U důležitých věcí pak bude rozhodně lepší, když se poradíte s někým, komu věříte a porovnáte, v čem se liší jeho a váš názor.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

První polovina tohoto týdne vám dá ještě zabrat. Začátek června s sebou však přinese změnu. Budete se cítit klidnější, zmizí spousta starostí a vnitřních tenzí a celkově se dostaví pocit uvolnění. Zasloužíte si to po náročných květnových týdnech.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Budete akční a kreativní takovým způsobem, který je přínosný pro vás i pro vaše okolí. Dokonce se pustíte do věcí, do kterých se vám nechtělo a které jste odkládali. Hlavní je, abyste nepřecenili své síly a nemuseli se z toho všeho nakonec léčit.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Konec května nebyl nejpříjemnější a začátek června nebude o mnoho lepší. Naštěstí půjde jen o maličkosti, které však dokážou pořádně otrávit náladu. Je na vás, jak se k tomu postavíte. Jde to i optimisticky s tím, že zase přijdou mnohem lepší dny!

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Bude se vám dařit v kariéře a zasypete nadřízené návrhy na projekty. Také překvapíte originálními řešeními stávajících úkolů. Kreativitu ukážete i doma, kde získáte potlesk rodiny a přátel. Přesto se neubráníte myšlenkám na to, že vás něco brzdí.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

V tomto týdnu se nudit rozhodně nebudete. Čeká vás úspěch v práci, spousta příjemných chvil s vašimi nejbližšími a dokonce i se širší rodinou. Dostanete také příležitost prokázat svou schopnost empatie. Ti, kterým pomůžete, vám budou opravdu vděční.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: