Horoskop na týden od 18.1 do 24.1.2021

17.01.2021 10:16

Beran

Hodně času musíte věnovat svému projektu. Posiluje vás podpora partnera, i když se projevuje jen ve verbální rovině. Sami trochu kolísáte v předsevzetích. Žádné si nedávejte, dovolte si měnit postoje podle chuti a intuice.

 

Býk

Komunikace dostane více prostoru, než je u vás zvykem. Otevřete se kritice, sami rozdrtíte druhé zajímavými postřehy. Vyhecujete se k nové aktivitě a překvapíte i sami sebe. Každý den vám přinese nejméně jeden úžasný okamžik. 

 

Blíženci

Mnoho vlastních názorů jste podrobili kritice a zůstala jen hrstka. Budujete si nové základy, užíváte si pocit svobody. Narůstá chuť vrátit se k obvyklé lehkosti a nepotřebě všechno zkoumat. Dobrá zpráva se bude týkat financí.

 

Rak

Potěšení i starosti nalézáte v práci. Čeká vás pár důležitých rozhodnutí, okolnosti si vyžádají změnu některých záměrů. Finančním otázkám se vyhýbáte. Potřebujete investovat a chybí vám zdroje. Velké plány zatím odložte.

 

Lev

Sklon přesvědčovat druhé o svých pravdách vám ubírá na oblíbenosti. Věnovat se budete financím, příznivé změny vás inspirují k novým investicím. Psaná komunikace bude v těchto dnech vyčerpávající. Nepřehlédněte důležitou zprávu

 

Panna

Šikovně skloubíte práci a rodinné záležitosti. Partner řekne své výhrady pozdě, a chvíli budete hledat náhradní řešení. Povídat si můžete o větším nákupu, ale vše je zatím jen v rovině přemýšlení. Kontaktujte přátele, rádi vás uslyší.

 

Váhy

Ještě nemáte připravený celý projekt, ale silně zraje touha začít, nastartovat vše, o čem delší dobu přemýšlíte. Zdržují vás každodenní povinnosti a také členové rodiny. Uchováte si optimistické naladění a pomůžete všem, kdo o to požádají.

 

Štír

Pracovně se vám něco zadaří. Pochvala potěší, ale povinností neubere. Takže se zase budete točit mezi domovem a prací a plnit vše, co se od vás očekává. Nezapomeňte, že laťku jste si sami posunuli zbytečně vysoko. Klidně zvolněte.

 

Střelec

Povinnosti jste si před sebe postavili jako sportovní výzvu. Komunikujete všemi způsoby a podaří se vám v krátkém čase zaměstnat hodně lidí. Sebe zbavíte všech náročnějších úkolů. Doma stále bezvětří, ale cítíte, že se něco brzo změní.

 

Kozoroh

Sbíráte energii pro otevřený boj. Sami si kladete podmínku, že všechno musíte udělat napoprvé. Proto je strategie vašeho postupu promyšlená. Prosadíte své doma i v práci. Poté budete přemýšlet, zda jste jednali správně. Nedělejte to.

 

Vodnář

Komunikace s lidmi vám vrací rytmus. Budete žádaní ze všech stran a pokusíte se vyhovět všem. Vaši milí doma by neměli zůstat až na konci fronty. Také potřebují pozornost. Přemýšlet budete o cestování, naskytne se zajímavá příležitost.

 

Ryby

Promýšlíte, jak realizovat dlouho plánovaný projekt. Víte, co chcete, ale netušíte, kde začít. Nehleďte na náklady a obraťte se na odborníky. Nemusíte tvořit všechno sami. Čeká vás navýšení financí. Rodina si vyžádá větší pozornost.

 

zdroj: https://www.idnes.cz/jenprozeny/horoskopy/horoskop-zverokruh-co-rikaji-hvezdy.A210104_102733_jpz-horoskopy_job

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: