Horoskop na týden od 11.1 do 17.1.2021

10.01.2021 10:48

Beran

Užijete si setkání s lidmi podobných názorů, někdo vás výrazně inspiruje. Začnete rozvíjet své nové plány. Upravíte si denní režim, zbavíte se návyku, který vás už obtěžuje. Každý den vás čeká hromada drobných rozhodnutí.

Býk

Ve vašem postoji i způsobu práce se objevují nové prvky. Máte chuť překračovat limity, zkoušíte neobvyklé postupy. Buď jste se rozhodli být jiní, nebo si jen hrajete. Kontaktujete staré kamarády, zavzpomínáte na dobu minulou.

 

Blíženci

Nápady partnera přijímáte opatrně, má jich hodně a vy musíte vyhodnotit, zda nejsou příliš omezující. Nezvyklou opatrností překvapíte okolí. Odpočiňte si, nadechněte se a zahoďte všechny strachy. Změny dopadnou dobře.

 

Rak

Tendence oponovat a prosazovat svou vás v konečném důsledku brzdí. Máte potřebu si vše vyzkoušet i za cenu, že narazíte na překážky. Trochu se budete vztekat, ale bez prodlev je začnete překonávat. Vychutnáte si sílu své energie.

Lev

Pracovní požadavky rostou. Rádi byste postupovali podle svých představ, ale musíte dělat, co se od vás očekává. Přizpůsobování vám moc nejde. Jako kompenzaci si najděte aktivitu, která vás těší. Jinak hrozí, že budete doma nevrlí.

 

Panna

Nasazené tempo v práci i zvládání úkolů vás baví. Užíváte si dokonce i  změn, které jste museli zařadit. V rodině se o změny postaráte sami. Přeorganizujete všechny tak rychle, že nestihnou reagovat. Čeká vás pocit spokojenosti.

 

Váhy

Plnit pracovní povinnosti je nezvykle vysilující. Cítíte potřebu věnovat se něčemu jinému. Nečekaně jste zatoužili po klidu a překvapuje vás, jak složité je ho najít. Koncentrace na sebe vám udělá dobře. Útočiště hledejte v přírodě.

 

Štír

Máte pěknou dávku úkolů před sebou a raději nehodnotíte, zda ji zvládnete. Zakázali jste si tak přemýšlet. Pracujete mechanicky, berete položky tak jak jdou za sebou. Až k večeru si vždy uvědomíte vyčerpání a touhu zaspat další den.

 

Střelec

Snažíte se osvojit si novinky v práci, ale ne úplně se to daří. Vadí vám omezující pocit, postrádáte možnost realizovat vlastní postupy. Některé úkoly obejdete strategickou komunikací. Doma zavládne trochu divný klid. Zpozorníte.

 

Kozoroh

Nemáte chuť prezentovat všechny své plány. Ale nosíte je v hlavě a v nepatrných krocích zahájíte realizaci. I když víte, že opravdový start je v nedohlednu. Dost času trávíte o samotě. Učíte se nemyslet na překážky, které vám stojí v cestě.

 

Vodnář

Soubor úkolů před vámi vyvolává pocit, že začínáte novou životní etapu. Některé aktivity jsou neplánované, některé skutečnosti hodně překvapující. Během krátké doby výrazně rozšíříte svůj horizont. Získáte zajímavou informaci.

 

Ryby

Zůstáváte trochu stranou. Užijete si radost ze své činnosti, bez ohledu na to, pro kterou z možných aktivit se rozhodnete. Těší vás, jak jste si nastavili pravidla. Očekávejte zprávu zdaleka. Radost vám přinesou děti.

Zdroj: https://www.idnes.cz/jenprozeny/horoskopy/horoskop-zverokruh-co-rikaji-hvezdy.A210104_101559_jpz-horoskopy_job/12

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: