Horoskop na týden 13.1.2020 - 20.1.2020

12.01.2020 14:13

Beran

Pondělí, úterý
Změny, po kterých toužíte, ještě nedozrály, přinejmenším ve vytoužené podobě, chce to i nějakou náhradní variantu. Na domácí půdě nejsou vyloučeny intenzivní výbuchy. Většina však způsobí jenom leknutí. 

Středa - pátek
Dnes se dostane ke slovu spíše rozum a logika, city by mohly někde v koutě plakat sůl. Nedejte se ve svatém nadšení pro "pravdu" strhnout k nějaké té zdrcující kritice, zejména ne na pracovišti. Nevzniklo by z toho nic dobrého. 

Sobota, neděle
Dbejte velice pečlivě na to, abyste se vyhnuli jakýmkoliv nezákonným aktivitám. Budete kritičtí vůči své rozhazovačnosti a tak se zklidněte tím, že si jasně uvědomíte, zda a jakým právem můžete vstupovat do cizího života.

Býk

Pondělí, úterý
Chcete prožít pěkný den, nesnažte se vyhýbat osobnímu rozhovoru s partnerem. Emoce by se ještě více nahromadily. Co bude dnes třeba, vyřešte a uvidíte, jak brzy budete mít klidné spaní. 

Středa - pátek
V milostných a partnerských záležitostech žárlivost a napětí. Vyloučeny nejsou ani nějaké ty emocionální výbuchy. Kroťte svého revolučního ducha, stejně nemáte tentokrát na něco dlouhodobějšího dech. Nemáte na té situaci tak trochu podíl právě vy? 

Sobota, neděle
Rodina, vyrovnanost a sexualita, to jsou témata dnešního dne. Nutno brát v úvahu názor partnera a dobře si promyslet odpovědi. Jestli vaše odpovědi byly správné, to se dozvíte již v odpoledních hodinách.

 

Blíženci

Pondělí, úterý
Projděte se dnes trochu venku, případně si dejte schůzku s přáteli. Rozhodně byste dnes neměli být sami doma. S přáteli přijdete na jiné myšlenky a nebudete se zabývat pracovními záležitostmi. 

Středa - pátek
Dnes by mělo převládat nadšení pro práci, pokud máte volno, pak nadšení pro sport. Můžete si dovolit i fyzickou zátěž, především při aktivitách, které musí probíhat rychle.

Sobota, neděle
Lze předpokládat nový vztah. Ovšem pokud by jste si byli příliš dlouho nejistí, mohl by být počínající vztah ohrožen. Základním předpokladem soužití je v těchto dnech silná láska, dobrá vůle a maximální snaha na obou stranách. Vztah nyní stabilizuje cílevědomost a oboustranné úsilí.

 

Rak

Pondělí, úterý
Více a důvěrněji si konečně uvědomíte silné i slabé stránky své osobnosti a brzy se opět naučíte přijímat odpovědnost jako vlastní emocionální potřebu.

Středa - pátek
Dnes by jste se měli vyhnout nebezpečným pracím, být opatrní na silnicích a nepouštět se do předem prohnaných milostných kontaktů. O něco bezpečnější budou naopak složitá pracovní a úřední jednání. 

Sobota, neděle
Budete hledat ideální spojení jak v lásce, tak v pracovních vztazích. Dnes ovšem neni příhodný den na hledání, Měsíc není příliš nakloněn střízlivému rozumu, a pozor, bývá žíznivý.

 

Lev

Pondělí, úterý
Získáváte sílu potřebnou k prosazení svých myšlenek, které mají sloužit lepšímu fungování domácích prací. Váš nervový systém je velice vypjatý, a tak bude opět záležet na partnerovi, zda se mu podaří vše uvést do rovnováhy.

Středa - pátek
Měsíc dnes přeje v lásce především sexuálním prožitkům, ale v pevných partnerských vztazích bude den spíše žárlivý. Pokud se rozhodnete pro výlet do obchodního domu, raději nekupujte nic na sebe. 

Sobota, neděle
Dnes byste se necítili doma u stolu dobře. Film, sport, pohyb, podávání výkonů, to jsou témata pro dnešní den. Učte se opět zase více hospodařit se svými fyzickými silami.

 

Panna

Pondělí, úterý
Do vašeho života zasáhne nová osoba, bude to velice příjemné a povzbuzující setkání. Máte pocit, že se povzvolna dostáváte ze současných problémů.

Středa - pátek
Dnes by se vám nemuselo vyplatit, kdybyste se chtěli projevit radikálněji. Své představy budoucího života si nechte proto ještě pro sebe. Nakonec stejně dojdete k tomu, že životní zázemí není tak úplně k zahození. S vědomím takové jistoty se člověku navíc chodí po světě mnohem lépe. 

Sobota, neděle
Kdo nedokáže přehlížet chyby svého protějšku, ten si proti sobě systematicky vychovává nebezpečného pozorovatele. Myslete na to, až zase budete chtít mít navrch.

 

Váhy

Pondělí, úterý
Samostatnost je kvalita, která vám dnes otevře dveře do zcela nové společnosti. Opět zde však zůstává otevřená výzva být v dobré fyzické kondici, která bude v následujících letech velmi důležitá pro váš další vývoj. 

Středa - pátek
Nevyvolávejte doma nepříjemnosti. V erotickém smyslu bude den spíše zdrženlivý, ve zdravotním pak probudí v mnohých staré revmatické neduhy. Svěřte své klouby kostivalovému mazání. 

Sobota, neděle
Jste přesvědčeni o své dokonalosti. S nadšením a elánem se můžete vrhat do jakékoliv práce, která vám přináší uspokojení a potěšení. Projekt, na kterém pracujete, je pro vás jako ušitý na míru. Přináší vám pocit naplnění.

 

Štír 

Pondělí, úterý
Dnešní den bude tak trochu anarchista, bude kromě jiného stranit nezávislosti a volným svazkům. Nežeňte nic do krajnosti, povzneste kompromisy na úroveň filozofie. Úřední jednání vyzní tak trochu na draka. 

Středa - pátek
Zřejmě dojdete k rozhodnutí, že vyzkoušíte, jak to vypadá, když budete oddělovat dávání a braní v soukromém a pracovním životě. Pozor, abyste nežili víc v kruhu svých přátel, než v rodině.

Sobota, neděle
Start do nového dne by mohl být ostrý jak turecká šavle, také byste mohli jako silný magnet přitahovat konfliktní lidi a sotva se vám bude dařit odlišit důležité od nedůležitého. Pro navazování nových známostí méně vhodný den, raději si něco dobrého přečtěte.

 

Střelec

Pondělí, úterý
Vaše emocionální reakce budou dnes nevypočitatelné, můžete být sami sebou překvapeni i vy. Dnes a zítra počítejte ze zvýšenou citlivostí pokožky, vyhýbejte se tedy laciným kosmetickým přípravkům. 

Středa - pátek
Vaše vztahy k druhým lidem budou spíše nekonvenční. Pozor na nepoctivost a neupřímnost okolí, na něž jste si už několikrát trapně naběhli.

Sobota, neděle
Dnes žádná lehkost bytí, bude vám chybět sebedůvěra a finanční "nedostatečnost" vás bude tisknout k zemi. Nepodléhejte pesimismu, nějak bylo, nějak bude.

 

Kozoroh

Pondělí, úterý
Dnes vás budou oslovovat ideály a vzdálené horizonty. Jinak bude den pořádně žíznivý a 'blouznivci našich hor' budou spřádat scestné spirituální teorie. 

Středa - pátek
Vaše dnešní nedefinované touhy by mohly být zdrojem zmatků, které by mohly být vaším dílem. Dnes si dopřejte dosyta hudbu, umění, cesty. Každý podle svého gusta, rozhodně se potřebujete cítit uvolněně.

Sobota, neděle
Udělejte si uzel na jazyku snažte se, seč můžete, vyhnout jakékoliv kritice, což se týká i rodinného krbu. Dnešní Měsíc není právě diplomat. V partnerských vztazích věcný přístup zmrazí dočasně vášně.

 

Vodnář

Pondělí, úterý
Den jako stvořený pro příjemná přátelská setkání. Není vyloučeno ani nějaké to milostné dobrodružství či začátek nové erotické kapitoly ve vašem životě. Mějte ale na paměti, že začátek nějaké nové lásky nemusí nutně znamenat konec té staré. Nechte to prověřit časem. 

Středa - pátek
Dnes se nejspíš bude chtít váš partner zabývat rodinnou ekonomikou, nenechte si tím zkazit náladu, bylo i hůř, ale hlavně může být lépe. 

Sobota, neděle
Dnes jste ve formě, přesto při jakémkoli rozhodování postupujte velmi opatrně. Situace není tak problematická ani nebezpečná, jak by se na první pohled zdálo.

 

Ryby

Pondělí, úterý
Můžete důvěřovat nějaké ženě, která je starší než vy. Zákeřný kolega, který by mohl provést něco nesprávného, by mohl hodně uškodit projektu, na kterém v současné době pracujete. V řídících schopnostech je nutné nyní uplatnit vlastní autoritu a uvidíte, že se záležitosti, které doposud přinášely pouze nejistotu, dají do pohybu. Potřebujete sociální aktivity, při kterých budete využívat tradiční hodnoty panující doposud ve společnosti. 

Středa - pátek
Vaše přirozené dramatické nadání se opět probouzí k životu. V lásce budete velice přesvědčiví, v ostatních oblastech to raději nepřehánějte a snažte se skutečně o maximální poctivost v jednání a zejména v obchodní činnosti. 

Sobota, neděle
Jste starostlivý a zdravotní problémy v rodině řešíte s rozumem. Umíte se dobře vžít do potřeb druhých lidí. Do vašeho sousedství se přistěhovali noví nájemníci a vnesou vám do života trochu více rozruchu.

zdroj:https://www.vestirna.com/horoskop/tydenni.php

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: