Horoskop na tento týden 9. 9. 2019 - 15. 9. 2019

08.09.2019 10:52

 

Beran

Všechny možné komplikace, které vás v týdnu čekají, zvládnete levou zadní. Usmívá se na vás štěstí v podobě obrovského přílivu energie, který v těchto dnech oceníte. Sálá z vás pozitivní energie a není pro vás žádný problém jet na třista procent.

Býk

Kolem vás se pohybuje jedinec, který vám značně pije krev. Všechno zná, všude byl a má snad všechny nemoci světa. Nejste jediní, komu je tato osoba proti srsti a k vaší radosti mu to dá výrazně najevo. Bohužel si pak ale bude chodit stěžovat k vám.

Blíženci

Po psychické stránce vám tento týden nebude zrovna nejlépe. Je to dáno tím, že se příliš přetěžujete. Zkuste trochu zvolnit tempo a nebojte se vyhledat odbornou pomoc pokud by vám bylo nejhůře. Nemáte se za co stydět, je toho na vás opravdu moc.

 

Rak

Váš protějšek si neumí určit priority. Stále se žene někam dál a vy zůstáváte v pozadí. To se bohužel projeví i na vašem vzájemném vztahu, důvěře, ale i vzájemnému pochopení. Musíte se více soustředit na sebe a nenechat se ovládat jinými jedinci.

Lev

V zaměstnání vás nic a nikdo nemůže vyvést z míry. Jste totiž dokonale připraveni na každou situaci, a díky tomu bravurně vše bravurně zvládáte. Co se týče závisti kolegů, tak nad tou už se ani nepozastavujete a s přehledem přehlížíte hloupé pomluvy.

Panna

I když se snažíte sebevíc, neumíte už nalézt cestu zpět ke svému protějšku. Jste natolik odcizení, že vám to možná ani nebude líto. Příliš jste se hnali za vzdušnými zámky, kariérou, či jinými záležitostmi a na lásku vám ve vašem životě nezbylo místo.

Váhy

Poslední dobou pracujete pod velkým nátlakem. Máte spoustu povinností jak doma, tak ve vašem zaměstnání. Dokonce máte pocit, že už to všechno snad ani nemůžete stihnout. Vaše myšlenky se teď točí jen kolem toho, co všechno musíte v daný den udělat.

Štír

Možná jste si poslední dobou prošli temnějším obdobím, kdy se vám nedařilo a utápěli jste se v lítosti a pláči. Nyní konečně začíná svítat na lepší časy a vy vidíte svět hned o něco růžověji. Jen tak dál a zaženete všechny své chmury. Jen vytrvejte

Střelec

Tento týden rozhodně do ničeho neinvestujte. Pokud se chystáte koupit nějakou nemovitost, tak ještě počkejte a nechte si to pořádně projít hlavou. Unáhlená koupě je něco, čeho byste mohli do konce života litovat. Obzvlášť, když se nejedná o maličkost.

Kozoroh

Po finanční stránce se nemáte vůbec špatně. Dokonce si občas můžete dovolit i něco navíc a umíte i nějakou tu korunku šikovně ušetřit. V tomto týdnu vás ale navštíví někdo známý, kdo peníze nemusí počítat vůbec a vám to nakonec bude tak trošku líto.

Vodnář

Občas umíte být i nepříjemní a obzvlášť ve chvílích, kdy se necítíte nejlépe. Nejhorší je, že se často oboříte na osoby vám blízké, které to pak velmi mrzí. Zkuste se někdy nad svým chováním zamyslet a uvidíte, že se vám bude fungovat hned lehčeji.

Ryby

Všechno ve vašem životě jde podle plánu a vám se daří ve všech sférách vašeho života. Jste skutečně šťastný jedinec a nebojíte se dávat najevo svou radost. Na některé lidi budete působit pozitivně, ale některé jedince bude vaše pozitivita pěkně štvát.

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: