Horoskop na tento týden 8. 10. 2018 - 14. 10. 2018

07.10.2018 09:46
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Musíte se rozhodnout ohledně jisté záležitosti. Hodně lidí čeká na vaše rozhodnutí a vy to v žádném případě nebudete mít lehké. Stále váháte a zároveň se snažíte vyhovět každému. Ideální řešení však neexistuje a může se stát, že někoho naštvete.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Relaxování vám tento týden přijde vhod. V práci se vám toho bude kupit stále víc a vy nebudete vědět kam dřív skočit a stres bude na denním pořádku. Víkend si proto náležitě užijte a načerpejte tolik potřebnou energii z krásné přírody okolo vás.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Tento týden se pustíte do aktivit, na které se chystáte již delší dobu. Již nějakou chvíli přemýšlíte, že začnete s úplně novým sportem, nebo se pustíte do kreativní činnosti. Vždy jste tyto aktivity odkládali a nyní je ten nejvhodnější čas začít.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

Náročnější pro vás tento týden bude soužití s vaší rodinou. Její členové na vás budou mít mnohdy příliš vysoké požadavky a vy nebudete vědět kam dřív skočit. Musíte se v domácnosti naučit rozdělovat úkoly a tak si ulevit od některých povinností.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Celý týden budete mít skvělou náladu. To se podepíše na vašem osobním, ale i pracovním životě. Ne nadarmo se říká, že s úsměvem jde všechno líp. Bude se vám dařit úplně vše a úspěchy na sebe nenechají dlouho dál. Vezměte si z tohoto týdne příklad

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Tento týden ukažte v zaměstnání odvahu. Předneste na poradě návrh, na kterém již delší dobu pracujete a máte jej do detailů propracovaný. Budete příjemně překvapeni, jak se váš nápad sejde s pozitivními reakcemi. Vaše snaha bude náležitě oceněna

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Máte nyní jedinečnou možnost posunout svou kariéru výrazně dopředu. Musíte však v práci ukázat své pravé kvality a neschovávat se ve stínu některého z vašich kolegů. Máte hlavu plnou nápadů a jste dostatečně zodpovědní, není už potřeba dále čekat.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Potrápit vás tento týden můžou různé nemoci a nachlazení vašich ratolestí. Budete mít tedy ve vaší domácnosti dvojnásob práce a na konci týdne se u vás projeví značná únava. Věnujte se o víkendu i odpočinku, protože nemoc může lehce dostihnout i vás.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

V práci se tento týden opravdu nepřetrhnete. Padne na vás podzimní únava a vy budete hledat možnosti, jak se vyhnout příliš velkému psychickému i fyzickému vypětí. Práce vám neuteče a někdy je potřeba si najít i čas na kávu s kolegy, či kamarády.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Dejte si pozor na osobu ve vašem blízkém okolí. Tento jedinec se pokouší všemožnými způsoby překazit vám vaše smělé plány. Ty se mohou týkat osobního, ale i profesního života a pokud si nedáte pozor, můžete na intriky tohoto člověka nehezky doplatit.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Tento týden budete skutečně spokojení. Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají skutečně rádi a stojí za vámi za každou cenu. Nemusíte se tedy obávat některých rozhodnutí, protože nikdy v tom nejste sami. Ne každý má takové štěstí na přátele jako vy.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Jedna osoba se vám stále snaží vymluvit jisté vaše plány. Je potřeba si uvědomit, že některá rozhodnutí musíte provést jen sami a nikdo by vám do toho neměl mluvit. Daný jedinec vám nikdy neporadí objektivně, to mějte v době rozhodnutí na paměti.

 

zdroj:https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: