Horoskop na tento týden 6.7. 2020 - 12. 7. 2020

05.07.2020 10:21

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento týden chcete ukázat, co vše ve vás dříme. Máte neskutečnou vůli, ale i velmi ambiciózní smýšlení. Když tedy na vás vykoukne nějaký problém, tak se na něj vrhnete s radostí a zvládnete jej se ctí. Váš nadřízený bude z vašeho přístupu nadšený. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se najít si nějaký přivýdělek. Penízky navíc by se vám momentálně hodily a nová práce by vás dostala i mezi nové lidi. Navážete známosti a budete se skvěle bavit. Nebude se jednat totiž o nic nudného, naopak nebude nouze o adrenalin. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V tomto týdnu vás čeká množství obrovských překvapení. Zejména osobní život se vám tak trochu zatřese v základech. Je tady něco, co jste v žádném případě nečekali. Nemusíte se ale bát, bude to velice milé překvapení, které vykouzlí úsměv na tváři. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jste pokrokový člověk, který myslí na svou budoucnost, ale i na budoucnost lidí kolem sebe. Díky této vaší schopnosti jste stále popředu a dokonce dokážete předejít velkým chybám. V práci se vám to náramně hodí, všichni si cení, jak jste moderní. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Začne vás štvát, jak moc někdo z vašich kamarádů škudlí. I když víte, že na tom finančně není tak špatně, tak šetří kde se dá a dokonce si za sebe nechává zaplatit i útratu. Neustále taky řeší, kam se půjde, co se tam bude jíst a kolik to bude stát. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Věci řešíte s předstihem a většinou vás nikdo nenachytá nepřipraveného. Tento týden vám tato vaše vlastnost bude více než k užitku. Doslova vám v práci zachrání krk. Aspoň si potvrdíte, že to, jak fungujete, má smysl a že byste v tom měli pokračovat. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Doma je vše harmonické a doslova ideální. Přejete si, aby tato pohoda nikdy nezmizela. S dětmi si rozumíte více než jindy - dny trávíte příjemným povídáním či hraním a protějšek je k vám rovněž velmi pozorný a milý. Prostě si to budete skvěle užívat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte velký smysl pro zodpovědnost a nebojíte se ani náročnějších úkolů. V zaměstnání vás berou jako velkého dříče a člověka, který svým povoláním doslova žije. Však si uznání zasloužíte. I váš nadřízený vidí, jakého má ve vás dokonalého pracanta. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Usilovně pracujete na svém povýšení. Berete každou práci navíc a děláte i přesčasy. Šéf ví, že se na vás může spolehnout a hovory po pracovní době nejsou nic neobvyklého. Místo povýšení či uznání je ale ticho po pěšině. Už toho máte tak akorát dost. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Požadavky nejrůznějšího rázu se v práci začínají stupňovat. Šéf si z vás dělá poslíčka a svou pravou ruku. Nemáte problém vzít na svá bedra nějakou zodpovědnost či práci navíc, ale také za to chcete být náležitě odměněni. Zadarmo ani kuře nehrabe. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

S kamarády se tento týden vrhnete na nějaké společné aktivity. Prospěje to vám všem. Uděláte něco dobrého pro své fyzické, ale i psychické zdraví. Báječně si odpočinete a budete se u toho skvěle bavit. Navíc potkáte spoustu nových zajímavých lidiček. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Čekejte výrazný posun ve vaší slibně rozjeté kariéře. Máte před sebou plodné období plné osobních a zejména pracovních úspěchů. Tak si užívejte, že se vám teď tolik daří. Štěstí je totiž pomíjivé a i malá chybička vám může způsobit nechtěné problémy. 

zdroj: https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: