Horoskop na tento týden 5.8. 2019 - 11. 8. 2019

04.08.2019 12:05
Beran
21. 3. - 20. 4.
 

Tento týden máte jedinečnou možnost naplno využít vaše nedozírné nápady a myšlenky. Vaše tvořivost konečně vezme za své a vy se pořádně vyřádíte na nějakém projektu. Nejen, že vám to udělá skvělou reklamu, ale budete se u toho přímo královsky bavit.

Býk
21. 4. - 21. 5.
 

Co se týče financí, tak tento týden nečekejte nic mimořádného. Spíše to vypadá bledě. Nečekané výdaje i dovolená vám z peněženky udělali doslova černou díru. Takže na nové kousky do vašeho šatníku, či na wellness víkend s přáteli si nechte zajít chuť.

Blíženci
22. 5. - 21. 6.
 

Setkání s přáteli, s kterými jste se dlouho neviděli, nebude mít takový konec jaký jste očekávali. Ze zahradní párty budete odcházet zaskočení a možná i smutní z toho, že už si s dávnými kamarády nemáte co říct. Každý už jste totiž někde úplně jinde.

Rak
22. 6. - 22. 7.
 

V rámci zharmonizování sousedských vztahů uděláte první krok. Nakonec toho budete litovat. Z jedné strany se dočkáte jen hloupých pomluv a na druhé straně začínají být sousedé až příliš vlezlí. Nakonec budete rádi, když už vám dají konečně pokoj.

Lev
23. 7. - 22. 8.
 

Úmorná vedra si mohou vybrat daň na vašem zdraví. Nepodceňujte v těchto teplých dnech pitný režim a se sportováním to příliš nepřehánějte. Hvězdy navíc varují zplozence Lva před koupáním ve vodě. I zde totiž číhá mnohé nebezpečí pro váš organismus.

Panna
23. 8. - 22. 9.
 

Stále častěji zaznamenáváte rozdílnosti mezi vámi a vaší polovičkou. Stále se hádáte kvůli malichernostem a vám už to začíná lézt krkem. Pokud se něco radikálního nestane, tak nevidíte jinou možnost než rozchod. Máte pocit, že je polovička proti vám.

Váhy
23. 9. - 23. 10.
 

Pracovní kolektiv momentálně funguje na jedničku. Není ani důvod, aby se něco měnilo. Jste skvělý tým, který funguje skvěle v pracovních záležitostech, ale co je ještě důležitější, tak si skvěle rozumíte i v osobním životě a jste dobrými přáteli.

Štír
24. 10. - 22. 11.
 

Šéf vás tento týden zaúkoluje a vám nezbývá nic jiného, než se jeho pokyny řídit. Přitom jste měli úplně jiné plány, chtěli jste si vzít den volna, který jste chtěli věnovat jen své rodině. Takhle zklamete členy rodiny a šéf stejně nebude spokojen.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
 

Tento týden se do práce moc nehrnete. Nemáte na to ani pomyšlení. Stále se vznášíte na vlnách romantické zamilovanosti, která vás nečekaně postihla a zasáhla každý kousek vašeho těla. Budete celý týden jako v transu a práci s vámi nebude kloudná řeč

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
 

Máte tento týden úžasnou schopnost intuice. Vaše empatické jednání se neobejde bez pozornosti lidí v okolí. Velmi rádi si k vám přijdou postěžovat na své trable a budou prosit o pomoc. Vy díky zjitřeným smyslům vždy dokážete nějak rozumně poradit.

Vodnář
21. 1. - 20. 2.
 

Jste velice obětavý jedinec a pro svou rodinu i kamarády byste se rozdali. Nemáte však vůbec žádný čas na sebe a své potřeby, zájmy, či obyčejné ticho a meditaci. Buďte někdy více sobečtí a myslete více na sebe, své potřeby ale i vnitřní myšlenky.

Ryby
21. 2. - 20. 3.
 

Odpočinek už momentálně opravdu potřebujete. Musíte na chvilku vypnout a nemyslet na své pracovní ale i domácí povinnosti. Nemusíte mít naplánovanou super dovolenou u moře. Stačí vyrazit s pár kamarády, nebo rodinou třeba někde pod stan do přírody

zdroj https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-tyden/

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: